Lepsze te 2k niż zupełnie nic, to już niezły postęp. Najpierw spróbuję wywalczyć dokumentację całego "epizodu", potem zastanowię się nad kwotą.
gdzie zamontowac CB- O1
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ja mam pod kierownicą we wnęce ze złączem kompa, schowane dość głęboko.
Co prawda nie widzę wyświetlacza kanałów ale mi to nie przeszkadza.
Jak odkręcę gruche to nie widać radia a na tym mi zależało.Octavia 3 RS TSI
Octavia 2 BXE +
Komentarz
-
-
daber85, O CB na tym forum było już chyba z 100 razy, więc proponuję się troszkę wysilić i użyć szukajki, a nie tydzień po zarejestrowaniu następny wątek na popularny temat zakładać.
Jeden z wątków masz tu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=30Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
+ do tego glosnik zewnetrzny ktory miesci sie miedzy tak umiejscowionym radiem a lewarkiem recznego. a antena
na radio zawsze wciskam gabeczke do scierania szyb albo irhe, a antene mam na zjechana 10tke, i taki zestaw zostawiam wszedzie gdfzie jestem czy w trasie czy w miescie czy pod domem.
Komentarz
-
-
Ja mam podobnie jak Ziomal tylko że przymocowane na śrubki które były w zestawie.Tak więc myślę że to będzie niewidoczne jeśli wyciągnę całe radio
eX a czy nie miałeś jeszcze takiego przypadku że ktoś Ci ją połamał? Pytam bo zastanawiam się nad umiejscowieniem nowej anteny na relingu,a nie chciałbym zastać po nocy na samochodzie tylko główki heh.
Komentarz
-
-
Arti_r1, ojciec ma LB i on swoja sciaga. tej nikt mi nie rusza, zasada podobno jest taka im ladniejsza antena tym szybciej zmienia wlasciciela albo zostanie zniszczona. mialem alana wczesniej nacieszylem sie nia 4 dni, na jeden raz pojechalem warszawa-bialystok-gdansk-szczecin i powrot, nigdzie nic sie nie dzialo nie sciagalem anteny pomimo ze byla krecona na motylek, wyjechalem po nocy ale wrocilem sie po portfel i dokumentacje 7minut wracam i cisza w eterze. a z ta jezdze prawie rok i zero przypalu.
Komentarz
-
Komentarz