A tak w ogóle to czy ktoś wie czy można zdjąć ten paskudny podłokietnik z tyłu ? Czy pozbywając się podłokietnika narażam się policji, rzędowi skarbowemu ?
Samochód masz zarejestrowany na 4 osoby, więc ten podłokietnik służy do tego, zebyś nie mógł wozić pięciu osób. Zapewne dla US wyjęcie podłokietnika jest takim samym "przestępstwem" jak wyjęcie kratki, więc lepiej z nimi nie zadzierać .
[ Dodano: Wto 12 Sty, 10 16:53 ]
Zamieszczone przez Karpie
A tak a propos. Tylko kombi mają klapkę w kratce do przewozu długich przedniotów? Bo ja nie mam... :evil:
Tu tez jest podział na stare i nowe kratki. Stare kratki mają mocowanie do podsufitki i nie mają klapki, a nowe nie mają mocowania do podsufitki i mają klapkę - tak to wygląda:
Witam wszystkich mam do kupienia za małe pieniądze radyjko PIONEER DEH-8400MP może ktoś wie co to jest warte,czy lepiej rozejrzeć się za jakąś Alphiną.Za to radio mam zapłacić 400 zł i tylko tyle mam.
kolego te radio jest 2 din w tej cenie to nic ciekawszego o takim rozmiarze nie wychaczysz ale jeżeli nie musi być takie "wielkie" za 400 to my na forum polecamy radyjka kenwood, clarion i alpain (w tej kolejności ) oczywiście nówki
ale jeżeli radyjko jest od znajomego ma papiery i nic złego się z nim nie działo to bierz te pozdrawiam
Deco, a co myslisz o takiej alpince ? jak ma sie do pioneera?
Bez sensu jest porównywać firmy, trzeba porównywać konkretne modele. A co do wartości wizualnych to mi Alpinki kompletnie nie odpowiadają bo za mocno świecą ale są gusta i guściki.
Deco, Deco chcialem Ci tylko nakreślic lekko, że wygląd radia w moim przypadku niewiele znaczy. W/W model to 7909J uznawane za jedno z najlepiej brzmiących radii samochodowych, które zostały do tej pory wyprodukowane. Jeżeli chodzi o pioneera to moim zdaniem sa to radia, ktore brzmia bardzo nienaturalnie i nie ma co sie nimi podniecac bo w tej cenie po prostu nie maja szans z clarionami lub kenwoodami. Design Alpine jest dosc specyficzny i ciezko pomylic je z jakimkolwiek innym radiem. Fakt nowe budzetowe linie alpine nie sa najlepszymi wyrobami ale moim zdaniem taka seria CDA juz na wstepie "zjada" pioneera, ktory po prostu nie robi dobrych radyjek.
Pozdr
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz