A jeszcze mam pytanie co do tego emulatora zmieniarki, tam to pewnie już dźwięk będzie ładniutki co? Bo pomyślałem, że sprzedam kenwood'a dorzucę trochę i kupiłbym to.
Siedmiocalowa nawigacja...
Zwiń
X
-
Siedmiocalowa nawigacja...
Witam,
Mam do Was takie pytanko.
Czy ktoś może ma zainstalowaną u siebie nawigację zewnętrzną z ekranem 7".
Jestem ciekaw jak to wygląda, czy nie przeszkadza podczas jazdy i nie zasłania zbyt dużego obszaru szyby.
Zastanawiam się nad kupnem Aristo Voyager M700 do O2 więc uwagi będą mile widziane.
Pozdrawiam...
-
-
Questameros, w sumie za niewiele ięcej możesz szukać rns510 , streama , jeżeli go masz , możesz sprzedać...i wyjdzie niewiele więcej...
sam tak zrobiłem parę dni temu.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Witam ja mam nawigacje 7 cali w O2 mam ja zamontowana w lewym rogu.Powiem ci ze pierwszy widok jest dziwny bo wydaje ci sie duuuuuza ale po paru dniach sie przyzwyczajsz,a co powniej?Pozniej nawet nie spojrzysz na 3,5 czy nawet 5 cali
Ja osobiscie Bardzo Bardzo Polecam
Ja mam nawigacje Firmy Aristo + Automapa XL
Zdecydowalem sie na nia bo byla razem z mapa a ze jezdze zawodowo to tylko nawi orginalna wchodzila w gre.
Pozdrawiam
Jak chcesz to napisz to ci wysle pare fotek.
Komentarz
-
-
Wielkość robi wrażenie ale moim zdaniem ogranicza sporo pole widzenia. Być może się mylę bo trzeba by to ocenić na żywo. Ja raczej ustawił bym ją jak najniżej na środku szyby tak, by patrząc do przodu była widoczna navi.
Sam mam 3,5 " i jest niestety za mała, wieszam ją pod lusterkiem.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
Komentarz