wczoraj rozebrałem boczek bo nie świeca lampki drzwi te czerwone chciałem wymienić żarówkę ale sie zdziwiłem jak ujrzałem badziewny czerwony plastik zamiast lampki czy ktoś podłączał te lampki bo nie wiem gdzie sie wpiąć w elektrykę żeby było dobrze dzięki za każda pomoc
Co to za opcje "GALA" i "Acoustic Feedback
Zwiń
X
-
GALA:
"Radio automatycznie reguluje głośność wg. prędkości, tak aby podczas narastającego huku ( ) poziom głośności był subiektywnie stały."
Ustawiasz "stromość głośności" a przy ustawieniu na "0" poziom pozostaje stały.
Acoustic Feedback - nie mam tego.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Acoustic Feedback - to sprzezenie zwrotne ale jakie zastosowanie ma to w radiu to nie wiem ojciec ma kilka wzmacniaczy do gitar i w paru jest wlasnie acoustic feedback
wyglada to mniej wiecej tak :
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
JOY, ten acoustic jest chyba też w rns , też dopiero zaczynam z tym zabawę, tylko instrukcję zostawiłem w samochodzie..jutro dam znać. gala jest tam na pewno i i działaO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Żeby zapanować nad tweeterami - za dużo średnich tonów do nich idzie i robi się hałas.
No i nic nie zrobiłem, muszę jechać po klucze gwiazdki, a klamki i owszem
[ Dodano: Pon 16 Mar, 09 17:08 ]
HAHAHAHA - Acoustic Feedback - to bardzo zaawansowane rozwiązanie technologiczne - włącza i wyłącza dźwięk "pip" przy naciskaniu klawiszy
Kondensatorki wlutowane - wieczorem odsłuchy
Komentarz
-
Komentarz