RADIO FIRMOWE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mikkim76
    Classic
    • 2010
    • 19

RADIO FIRMOWE

Hmmm... wychodzi na to, że najlepiej kupić jakiś porządny manometr, bo jak widać rozrzut (od 2,0 - do 2,7) wielki.

Do tej pory swoje ciśnienie (w kołach oczywiście :wink: ) sprawdzałem na Orlenie. Jeden 2 km od domu (więc raczej nie ma ryzyka pompowania na rozgrzanej oponie). Ciśnienie miałem okazję potwierdzić na innym Orlenie kilkanaście km dalej. Pokazywał to samo. Ale cóż... to tylko kompresory na stacjach.

Pozdrawiam

[ Dodano: Czw 21 Sty, 10 16:16 ]
    i jeszcze jedno: wg pomiarów na baku po każdym tankowaniu (bo komp pokł. pokazuje o wiele bardziej optymistyczne dane) spalanie nie mniej niż 5,3 i nie więcej niż 5,7.
    Styl jazdy spokojny (czasem z przegonieniem po obrotach) 50/50 - miasto / trasa.

Pozdrawiam
  • BoYan
    Classic
    • 2009
    • 32

RADIO FIRMOWE

Witam.
    Proszę o info:
    chce wygłuszyć drzwi przednie - to już wiem. 8)
    chce wymienić zestawy glownikow przód i tył. 8)
    ale proszę o info co z radiem firmowym?
    czy jest jakaś opcja w wersji L&K by wymienić radio firmowe na inne firmowe od skody.
    chce by nie zabierać radia do domu i żeby zachować oryginalny wystrój.

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

BoYan, przedewszystkim to popraw silnik w opisie bo napewno nie masz BXE (Nalkejkę jaki masz silnik znajdziesz np. w bagażniku przy kole zapasowym lub w książce serv.) co do radia to do l&k nie ma jakichś specjalnych- wychodzi każde radio 1 din :wink:

[ Dodano: Pon 16 Mar, 09 18:58 ]
      BoYan, tu masz radia firmowe skody. osobiście polecam to pierwsze-z CD i będzie Ci pasowało do chromowanych ringów które chcesz założyć :wink:

tu symphony ale kaseciak http://www.allegro.pl/item581430022_..._symphony.html
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• BoYan
        Classic
        • 2009
        • 32

czy do tej pierwszej mozna podlaczyc ta zmienaire ktora jest w kufrze? i pytanie czy to lepiej zagra niz obecnie firmowa kaseta

[ Dodano: Pon 16 Mar, 09 21:56 ]
        Moja ma takie radyjko ale odsluch radia jest tragiczny ze zmieniaray juz lepiej ale tez dramat

Komentarz

• blackrs
          RS
          • 2008
          • 4826
          • Superb II combi (3T5)
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

jak masz za duzo kasy mozesz zaszaleć i kupic navi która fajnie tam pasuje nawet filmy bedziesz mógł oglądać...
          BYŁA o1 rs
          BYŁA o2 1.6
          JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• BoYan
            Classic
            • 2009
            • 32

no az tyle nie mam
            a po drugie autko nie ma garazu :cry:

Komentarz

• Maru 123
              RS
              • 2008
              • 4660

BoYan, ori navi wyjdzie ok 1000zł
              1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• BoYan
                Classic
                • 2009
                • 32

w dalszym ciagu jednak ciekawi mnie czy ktos z doswiadczenia moze powiedziec czy zakup takiego oryginalnego cd symphony jest ok? czy ten sprzet juz zagra?
                Mialem firmowy cd w focusie i tam naprawde wszystko gralo ok.

Komentarz

• Maru 123
                  RS
                  • 2008
                  • 4660

BoYan, miałem ori takie samo radio jak na zdjęciu które wstawiłeś. kupiłem alpine za 350zł i gra o niebo lepiej, zmieniłem głośniki i... nic to już nie dało :P teraz żeby cos lepiej zagrało to już trzeba drzwi wyciszyć. niestety ale o1 ma taką głupią konstrukcję drzwi że nawet super głośniki noe zagrają :evil:
                  1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• BoYan
                    Classic
                    • 2009
                    • 32

a to pierwsze ktore proponujesz zmieni jakosc dzwieku czy szkoda pary? to zeby wyciszyc drzwi to wiem i napewno to zrobie + wymiana glosnikow.

Komentarz

• Maru 123
                      RS
                      • 2008
                      • 4660

BoYan, słuchałem kiedyś u kolegi tego radia i powiem ci że gra lepiej niż to co masz teraz i ładniej pasuje do wnętrza :wink:
                      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• Gregor.
                        Ambiente
                        • 2009
                        • 127

Najpierw radio wygłuszenie, potem wymiana głośników, i nie pakuj się w głośniki z tyłu, temat już wiele razy wałkowany, dlaczego nie należy tego robić...

Co do radia, wyciągnij fabryczne i opyl, jak chcesz 2din to kup Sony XAV teraz są w dobrych pieniądzach, jeśli 1din, coś z alpine lub sony (moim zdaniem oczywiście ).

A jak zależy Ci na navi kup Larka z biedronki, rozblokuj go, wrzuć automapę i będziesz miał mini palmtopa za 200 peelenów :szeroki_usmiech

[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 08:18 ]
                        Ew wersja budget, np Sony MEX 3600BT, mogę to śmiało polecić, używałem, grało bardzo miło, aczkolwiek to jeszcze nie to...
                        OGIEŃTEAM by OCP

President Taylor III + PRESIDENT ML-145

www.mgregor.pl
                        www.pokerstrategy.com/u3JOTE - wejdź i graj! ; )

Komentarz

Pracuję...