[O1] radio delta 6 2 DIN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bierni2010
    Classic
    • 2010
    • 25

[O1] radio delta 6 2 DIN

powinna sie pojawic 1500km przed serwisem "service 1500km" i malec. Kiedy ona sie pojawi zalezy od eksploatacji auta-pozniej jak jezdzisz glownie trasy,szybciej jak same miasto.
    Pozdr.
    Lashlo

[ Dodano: Pią 22 Sty, 10 10:23 ]
    Oj,dodam,ze tak jest w OI,moze w OII FL inaczej sygnalizuje sie przeglad.
    Sorki jesli wprowadzilem w blad...
  • felix1984
    Drive
    • 2008
    • 42

[O1] radio delta 6 2 DIN

witam mam pytanie orientuje sie ktoś jak w radiu CD VW DELTA 6 ( 2 DIN) ustawia sie wyswietlacz zeby byl jasniejszy ?? ponizej przykladowe zdjecie radia ktore chce podjaśnic

dobry kierowca

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

felix1984, wydaje mi sie że tam nie ma tej funkcji i rozjaśnić je możeszc tylko tym pokrętłem przy włączsaniu świateł w samochodzie. tym samym którym regulijesz jasność podświetlania deski rozdzielczej :wink:
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• dees
        Ambiente
        • 2008
        • 217

Radio Delta 6 działa prawidłowo tylko z instalacją CAN-BUS w zwykłej instalacji nie masz możliwości ustawiania jasności podświetlenia,Gali,i innych funkcji, radio wyłącza się co godzinę. Musisz zamontować adapter- emulator CAN-BUS zmienia on sygnał analogowy na cyfrowy i wszystko działa. Do kupienia na aledrogo od 250 do 320zł
        PZDR SD.
        pryncypal

Komentarz

• Misiekoctavia
          Elegance
          • 2005
          • 891

Zamieszczone przez Sławomir Duda
          250 do 320zł
          Wow, sporo jak na adapter
          A ja chyba takie radio albo podobne widzialem w Audi A6 ale mialo navigacje i logo Audi :diabelski_usmiech

Komentarz

• shado
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 5315
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

felix1984, żeby był jaśniejszy wyświetlacz czy podświetlenie? Wyświetlacz (a chyba i domyślne podświetlenie) da się regulować tylko przez zmianę w EEPROMie.
            BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• felix1984
              Drive
              • 2008
              • 42

witam radio dziala nie wylancza sie wyszstko jest ok jak na razie musze sie dowiedziec od elektryka jak on to podpial z tego co wiem to przepial pina i pokombinował z kostka i jak nrazie hula dzieki na odpowiedzi pozdrawiam
              dobry kierowca

Komentarz

Pracuję...