Witajcie koledzy. Dzis zakupilm octavie z takim samym ekranikie co w linku powyzej. Oczywiscie navigacja smiga wysmienicie. Jeszcze nie sprwdzalem kolejnych opcji. Czy moge odtawrzac filmy dvd? AUX do czego sluzy w tym zestawie? Prosze o opis tej pieknej navi.
Jeszcze jedno pytanko. Chce sparowac telefon z zestawem auta. Telefon znajduje auto skoda,po chwili telefon komorkowy wyswietla podaj kod ...tylko jaki? Nadmienie,ze na wyswietlaczu w aucie nie ukazuje sie poloczenie z tel komorkowym.
standartowy kod skody to albo 1234 albo 0000
wypróbuj który działa u ciebie
[ Dodano: Wto 27 Paź, 09 20:22 ]
Zamieszczone przez progressowy
Oczywiscie navigacja smiga wysmienicie
podziwiam wasz brak krytycyzmu
ja mam płyte 2008/9 i naprawdę widywałem lepiej działajace nawigacje
nie mówiąc o RNSie który testowałem w autku ale ktorego sie pozbyłem bo kiera mi nie działała
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
do NEXUSA można wgrac polskie menu(nieco ułomne wparwdzie ale zawsze jest) :diabelski_usmiech
poszukaj na alledrogo albo u siebie w okolicy zakładu który robi nawigacje albo radia-powinni bez problemu sobie poradzić-wymaga wyjecia nawi i zostawienia na dobę
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Mam pytanko.
Aktualnie uzywam takiego zestawu jak na filmiku w octavii 2
za jakies 2 miesiace przenosze sie na octavie 3 ambiente.
Czy nie orientuje sie ktos czy mfd2 mozna zainstalowac z ta sama ramka bez wiekszych przerobek?
obie wersje to wersja climatic
z gory dzieki
i pozdrawiam
za jakies 2 miesiace przenosze sie na octavie 3 ambiente.
kolego toż to rewelacja kurcze zadzwoń do gazet i tv oraz stacji radiowych dadzą fure pieniędzy aby móc pojeździć takim autem
tak jak kiedyś było z slr który jeździł po Polsce przed jego produkcja ale wtedy wiadomo było jak ona ma wyglądać i miał już specyfikacje a ty już masz mieć Octavie 3 generacji
Komentarz