Czy są jakieś sensowne " grajki " z MP3 do 600 zł. Ostatnio padła mi "303" i jestem poniekąd zmuszony coś kupić ale ogranicza mnie cena. Zastanawiałem się nad Alpine CDE- 9845RR lub CDE- 9843R.
Tylko galka, ja nie uznaje nic innego. Jest jakis model Pioniera na MP3 w MM za wlasnie rowne 600zl, tylko nie moge namierzyc kolegi w domu zeby zobaczyc co to cudo ma.
Fakt że jakość MP3 się nie umywa do CD, ale w/g mnie i tak podczas jazdy zwłaszcza TDI tak duża część pasma dźwięku jest nie słyszana (słuchamy silniczka) że przy prędkości 90-100 km/h nie słychać różnicy czy to CD 44khz czy MP3, a podczas postoju to chyba mało kto słucha - ja osobiście wolę na sprzęcie HOME AUDIO w wygodnym foltelu.
Na plus MP3 jest ilość utworów na płycie - po co sobie życie komplikować.
Patron - gadasz bzdury :diabelski_usmiech
nie słuchałeś dobrze zrobionego, nawet prostego, systemu w Octavii
a tam słychac różnicę między CD Audio i MP3
argument o ilości nagrań na jednej płycie nie jest dla mnie porównywalny z utratą jakości dźwięku :szeroki_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Dzieki za szczerość. :lol: , znalazłem też na Allegro cde -9847 , ale koleś daje tylko gw. rozruchową, i nie wiem czy nie warto kupić model niżej ale nowy i z pełną gwarancją.
Dzieki za szczerość. :lol: , znalazłem też na Allegro cde -9847 , ale koleś daje tylko gw. rozruchową, i nie wiem czy nie warto kupić model niżej ale nowy i z pełną gwarancją.
Gwarancja to podstawa ! k
A czemu uparles sie na takie radio. W Media Markt sa czasami Clariony CD z Mp3 za niecale 500-600 pln w zaleznosci od modelu. Calkiem ladnie to gra, pewnie nie audiofilsko ale zawsze to Clarion
A czemu uparles sie na takie radio. W Media Markt sa czasami Clariony CD z Mp3 za niecale 500-600 pln w zaleznosci od modelu. Calkiem ladnie to gra, pewnie nie audiofilsko ale zawsze to Clarion
to w tej cenie lepiej kupić Kenwooda - zagra lepiej od "audiofilskiego" Clariona :diabelski_usmiech
jednym słowem - QPA :czerwona: :kciukminus :zastrzelic
ja bym to ujął w dwóch słowach. rzadka qpa ja do Polo qpiłem to i jestem bardzo zadowolony. Jak na te pieniądze, to jest to bardzo przyzwoite radyjko - tyle że ja wolę przyciski, a nie gałkę, więc jak ktoś woli odwrotnie, to musi szukać tej wersji radia na stany - wyjdzie jeszcze taniej, choć kolorystyka moim zdaniem gorsza...
Komentarz