a ja w Poznaniu nie mam na kogo trąbić..... chyba jako jedyny mam naklejke....
Przedluzania kabli i poprowadzenie ich od progu
Zwiń
X
-
Przedluzania kabli i poprowadzenie ich od progu
przejdą kable za fotelami pod plastikami po prawej i lewej stronie od progu ,zeby nie puszczac ich tam gdzie skldaja sie fotele?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
Wyjmujesz uszczelkę na progach i masz dostęp do sporej ilości miejsca na wpakowanie tam kabli kZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Kable glosnikowe czy zasilania chcesz powiekszyc?? To moze zrobic jeszcze inaczej. Kupic rozete zasilania i na wysokosci przedniego fotela podzielic jeden przewod do radia drugi do wzmaka a dokupic tylko ten kawalek od akumulatora do siedzenia, a z tylu do wzmaka wtedy zostanie nawet z zapasem :wink:
Komentarz
-
-
Zalezy jakiej beda grubosciZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
jest faktycznie puściłem kable w orginalnych progach,tunelach wczesniej bylo do kanapy tylko pozbylem sie w niektorych miejscach czarnej oslony kabla zeby pomiescic w ciasnych zwezkach i jest ok ale musze przedluzac kable bo przewod siega do lampki zasilajacy chodzi o kable zasilajace jak poprzedluzac cos proponuje DIETZ
[ Dodano: Nie 16 Paź, 05 13:41 ]
Ktoś może podwyższał podłoge bagażnika , ma jakaś małą tube tam gdzie wytloczka na lewarek lub gaśnice?nowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusok ale musze przedluzac kable bo przewod siega do lampki zasilajacy chodzi o kable zasilajace jak poprzedluzac cos proponuje DIETZ
Ja narazie mam kable polaczone klemami ,patent na krotko ale , dziala narazie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
W audi A4 z 2000 ten basowy glosnik jest wbudowany wlasnie gdzies w lewy boczek !
Ale najchetniej to bym wzmacniacz wlozyl do boczka a tube do bagaznika zamiast wytloczki na narzedzia, tylko czy bass bedzie?
Ma ktos moze orginlne navi jak to gra?
Fajna jest oferta JVC z DVD i z 3 calowym wyswietlaczem ten egzemplarz ma duzo plusow i cena jest nie wysoka i jakosc grania chyba na poziomie!nowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
Komentarz