Witam!
czy można dołożyć wzmacniacz antenowy do orginalnego radi w O2?
było raz wymieniane ale ogólnie gra jak stare radio "safari"(popularne radio z PRL.
radio samo mi sie podglasza ze idzie ogluchnac
to jedno
drugie:
jezeli gra mi jakas plyta ze zmieniary to czasem albo mi sie samoczynnie podglasza lub przelancza na radio. pomocy
moze da sie to jakos samemu naprawic.
dzieki
Kolega sklapel,
Ja na poczatku tez mialem wraznie ze gubi stacje czesto (takie przerwy ok 1s). Ale bylo to spowodowane automatycznym poszukiwaniem stacji (próbuje znalesc odpowiednik o lepszym sygnale)
Ale jesli jest faktycznie zle to moze jakis problem z kablem do anteny?
Kolega wesoły.
Jesli chodzi o samoczynne przelaczanie na radio to wiem ze jest taka funkcja ze jesli sa wiadomosci drogowe to cd jest zatrzymane i wlacza sie radio. Moze to to ?
Wiem tez ze sa odbiorniki ktore potrafia dostosowywac głosnosc do halasu w samochodzie.
Wiem tez ze sa odbiorniki ktore potrafia dostosowywac głosnosc do halasu w samochodzie.
Takich cudów to jeszcze nie wymyślili
Dopasowują na podstawie prędkości, a nie hałasu w samochodzie Inna sprawa, że jest zależność między tymi dwoma rzeczami
orginalne skodoskie od nowosci w samochodzie `symphony`
[ Dodano: Pon 05 Paź, 09 10:04 ]
Witam dzieki wszystkich za odpowiedzi, kolega BACHER mial racje wlaczaja sie informacje drogowe a pozniej wraca na cd.
to wyjasnioone.
jednego tylko nie wiem dlaczego sie samo podglasza?
moze ktos wie
orginalne skodoskie od nowosci w samochodzie `symphony`
[ Dodano: Pon 05 Paź, 09 10:04 ]
Witam dzieki wszystkich za odpowiedzi, kolega BACHER mial racje wlaczaja sie informacje drogowe a pozniej wraca na cd.
to wyjasnioone.
jednego tylko nie wiem dlaczego sie samo podglasza?
moze ktos wie
Funkcja Gala w menu, automatyczne zwiekszenie głosności ze wzrostem prędkości, zmniejsz sobie wartośc.
Ambiente + pakiet na bezdroża
było 153,4KM / 349,4Nm jest 176,1KM / 386,7Nm
Komentarz