darek_wawa, ale w Bolero masz lepiej rozwiązane przechodzenie poprzez folderami itp. Miałem Swinga i MDI razem z iPodem i po założeniu Bolero mam dużo lepszy i szybszy dostęp do każdego zakamarka
Radio Swing i kabelek MDI
Zwiń
X
-
Jeszcze żeby Skoda wpadła na genialny pomysł by wywalić to archaiczne AUX-IN (ktoś z Was tego w ogóle używa ??) i w przypadku MDI wyprowadzać USB do podłokietnika. Ja może podczas jazdy nie będę przełączał USB ale z doświadczenia wiem, że nawet dla pasażera nurkowanie za czymś głęboko w schowku jest niewygodne (zwłaszcza przy zapiętych pasach).
Nie rozumiem montażu "gadżetów", których i tak nikt nie wykorzystuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darek_wawaDopiero się zbieram do kupna Octavki więc dla uściślenia zapytam. Jeżeli w wersji Elegance mam radio Swing w standardzie, do tego dokupie (przy zamawianiu auta) złącze MDI w schowku pasażera to bez problemu będę mógł odtwarzać mp3 z pendrive????
Nie słuchaj, że musisz dokupić kabelek. Jest on oczywiście potrzebny, ale da sie go wynegocjować gratis przed zakupem auta :lol:Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz