mój stream jest bez mp3...
Poprawa fabrycznego zestawu audio w Octavii II
Zwiń
X
-
kowal 2002, sprawa została inaczej rozwiązana - podzwoniłem, popytałem i na środę na 8 rano jestem umówiony z człowiekiem, który mi to wykona(twierdzi że cena takiej usługi nie przekroczy 40zł więc jest ok). mam nadzieję że się na tym zna, ale pracuje w zakładzie który ogólnie ma niezłą opinię.
No to teraz idąc dalej za ciosem zapytam którędy przeciągnąć kable do kabiny auta(czy jest to duży problem? bo jeżeli tak to może przy okazji by mi to zrobili kolesie z tego warsztatu) no i oczywiście gdzie umieścić sam wzmacniacz skoro mają być nim napędzane głośniki w przednich drzwiach...pierwsze miejsce jakie mi przychodzi do głowy to jest za schowkiem od strony pasażera.
aldam, ja ogólnie staram się robić trochę zdjęć ze swojego montażu więc może potem uda się z tego sklecić jakąś małą fotorelację.
[ Dodano: Pon 26 Paź, 09 16:34 ]
aha zapomniałem dodać jednego spostrzeżenia na temat wygłuszenia - o ile przednie drzwi zachowują się o wiele lepiej pomimo iż sama tapicerka daje lekki rezonans to i tak trzeszczą plastiki wokół drzwi, zwłaszcza na środkowym słupku, gdzie zamocowane są pasy. muszę tam coś wymyślić.A w upalne dni...Honda CB 750
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Skowronkowal 2002, to mnie zastrzeliłeś teraz swoją odpowiedzią :shock: zgłupiałem do reszty teraz bo myślałem że wyjście z sytuacji jest proste (dla mnie 50w na pudełku od radia oznacza 50w )Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
próbowałem się zabrać sam za wciągnięcie kabli do kabiny i...poległem :? w warsztacie, w którym byłem w środę okazało się że chodzi o następną środę więc postanowiłem sam tam zajrzeć. ogólnie po zdjęciu obudowy akumulatora znalazłem pęk kabli wchodzących do środka przez gumowy kołnierz i sądzę że to będzie optymalna droga ale odstraszyło mnie trochę pchanie tam jakiegoś drutu no i trochę cykam się przed rozebraniem plastiku pod kierownicą bo wiąże się to ze zdjęciem listew i mam wrażenie że coś połamięA w upalne dni...Honda CB 750
Komentarz
-
-
JVC o mocy 50Watt mocy max?? o to chodzi, ale w rzeczywistości moc tego radia max 17 do 25Watt rzeczywistej.
Jak czytam opis kolegi to zaraz przypominaja mi się początki z Car&Hifi, jak podjeżdżał jakiś znajomy i na jego "Firmowym" wzmacniaczu pisało....1000Watt...a miał może już po wielkich znieształceniach 30?? Sory za post ale ja w to nie wierze.
PozdrawiamTa Skodzinka twarda była!!!
1,9 TDI 136 z ECUSOFTa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Nie można było dołożyć takiego kawałka gumy do wszystkich wersji?A w upalne dni...Honda CB 750
Komentarz
-
Komentarz