Symphony CD. Nie ukradłem radia, ale nie mam kodu- pomóżcie.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mastergawron
    Classic
    • 2010
    • 6

podbijanie - teraz tak, mamy nierówność, bo ktoś napisze ogłoszenie i będzie podbijał co tydzień, a inny będzie umieszczał dodatkowe informacje, zdjęcia i to już nie jest takie ślepe pdbicie, ponadto w niektórych topikach trwają dyskusje i sztucznie utzymują je na górze, może jednak zablokować możliwość odpowiadania, pozostawiając możliwość edycji, podbicia (przepisowego) autorowi?
    bo będzie straszny burdel.
    ponadto znając ludzi będą prosić o sztuczne podbijanie swoich kumpli, którzy będą komentować, zadawać pytania itp...
  • PiotrPP
    Ambiente
    • 2009
    • 116

Kupiłem przez Allegro oryginalne radio CD-Symphony. Chciałem, aby idealnie komponowało się z deską, nawet kosztem brzmienia. W opisie aukcji oczywiście było napisane, że jest do niego kod, ale pomimo, że mam oryginalną instrukcje do radia, kodu nie mam! Nie mam nic do ukrycia, nie ukradłem tego radyjka. Jeżeli ktoś potrafi pomóc, to czekam na info na priva.
    Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A kontaktowałeś się w tej sprawie ze sprzedającym? Może po prostu zapomniał go dołączyć?
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• PiotrPP
        Ambiente
        • 2009
        • 116

Trafiłem albo na cwaniaczków, albo naprawdę to jakieś głupki. Czy kod może byc gdzieś w ori instrukcji do radia? Bo teoretycznie powinna być dołączona do radia mała karteczka z kodem, prawda? Tamci mieli jeszcze poszukać, ale wątpie czy coś uda im się znaleźć :?
        Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

• Enriquez
          RS
          • 2009
          • 7685
          • Superb III (3V3)

Nie pozostaje Ci nic jak odesłać towar i żądać zwrotu kasy.
          Pozdrawiam
          Marcin

Komentarz

• sesik
            RS
            • 2006
            • 2165

Jakikolwiek serwis ASO ci ten kod da, jak będzie serwis upierdliwy (czytaj będzie w porządku w świetle prawa) to będziesz musiał udokumentować że radio masz z legalnego źródła (podając np nr VIN auta) a kodu z radiem nie dostajesz gdyż nie ma takiej potrzeby. Radio jest sprzężone z samochodem (fabrycznie) możesz odpinać i nie prosi o kod a jak podepniesz pod inne auto już kodu wymaga.
            Best ET = 13.666
            Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
            PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
            http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• PiotrPP
              Ambiente
              • 2009
              • 116

To teoretycznie najlepsze rozwiązanie, ale radyjko jest naprawdę w super stanie i nie chce mi się już teraz z nim rozstawać. Jeśli nikt z forum mi nie pomoże, to będzie trzeba je rozkodować- fachurów nie brakuje w Warszawie, ale wolał bym w nim nie grzebać.

[ Dodano: Pon 19 Paź, 09 21:03 ]
              sesik, pamiętam jednak, że w Golfie IV miałem taki kod na małej karteczce dołączony do instrukcji.

Komentarz

• winni77
                RS
                • 2009
                • 2183
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez sesik
                Jakikolwiek serwis ASO ci ten kod da, jak będzie serwis upierdliwy (czytaj będzie w porządku w świetle prawa) to będziesz musiał udokumentować że radio masz z legalnego źródła (podając np nr VIN auta)
                A Allegro nie jest legalnym źródłem? Podam taka hipotetyczna sytuacje - sprzedaje własne radio i kupiec ma ten sam problem. Bo ja nie mam przecie kodu. Oczywiście mógłbym podać mu VIN... ale jeśli auto sprzedałem jakiś czas temu, i go już nie mam? Nie wiem jak w ASO podchodzą do takich "przypadków".
                Mój "Batmobil"

Komentarz

• piotrek_gdy
                  RS
                  • 2008
                  • 7723
                  • Volkswagen
                  • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez PiotrPP
                  trzeba je rozkodować- fachurów nie brakuje w Warszawie
                  jesli nie chcesz sprobować w ASO to od razu udaj się do takiego fachowca-cala procedura potrwa kilka minut i zapłacisz pewnie max 50pln
                  przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• PiotrPP
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 116

Zamieszczone przez piotrek_gdy
                    cala procedura potrwa kilka minut i zapłacisz pewnie max 50pln
                    Sprawa rozwiązana, temat uznaję za zamknięty- dziękuję za pomoc.

Komentarz

Pracuję...