Zamieszczone przez Herdi
Kogo we Wrocławiu polecicie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez HerdiCzy Was wszystkich pogieło ??? przeciez ja krzyczałem do Arciego a nie Extrimów !!!!!!!!!! Bożeeeee co za ludzie hahahahahahahahaha
Gowno mnie obchodzi do kogo to pisales. Wazne jest, ze Twoje emotikony zasugerowaly, ze z firma cos jest nie tak - zreszta wyglada na to, ze nie tylko ja tak to odebralem.
Jesli sie mylimy, to napisz to jasno i wyraznie. A jesli wlasnie o to Ci chodzilo, to czekam na argumenty. Plucie na innych albo sugerowanie czegos tam bez konkretów nie jest tolerowane na tym forum. To nie kongres PiS.
Czekam...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez HerdiCzy Was wszystkich pogieło ??? przeciez ja krzyczałem do Arciego a nie Extrimów !!!!!!!!!! Bożeeeee co za ludzie hahahahahahahahaha
Gowno mnie obchodzi do kogo to pisales. Wazne jest, ze Twoje emotikony zasugerowaly, ze z firma cos jest nie tak - zreszta wyglada na to, ze nie tylko ja tak to odebralem.
Jesli sie mylimy, to napisz to jasno i wyraznie. A jesli wlasnie o to Ci chodzilo, to czekam na argumenty. Plucie na innych albo sugerowanie czegos tam bez konkretów nie jest tolerowane na tym forum. To nie kongres PiS.
Czekam...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HerdiJa już swoje napisałem, i nie bardzo wiem na co jeszcze czekasz, ale zaraz pewnie mnie pogryziesz, poza tym każdy widzi to co chce zobaczyć, to ty się cholera wie czego w mojej wypowiedzi doszukiwałeś a nie ja to powiedziałem, ot co, więc skoro gówno Cię obchodzi do kogo wypowiedź była adresowana to po co sie udzielasz i zamęt robisz.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSTaki wyszczekany jestes, a nie potrafisz napisac wprost co oznaczaly Twoje emotki. Bo chyba cos oznaczaly, prawda? Czy nic nie oznaczaly i tak sobie je wkleiles?
Komentarz
-
-
szczerze mowiac tak czytam ten post i wydaje mi sie zeHerdi,
najpierw klniesz na firme potem tego sie wypierasz a na koncu oskarzasz wszystkich ze to my sie czepiamy a ty jestes wporzadku
MiKruS, wcale sie nie czepia tylko na forum jest zasada ze wypowiedzi maja byc jasne a twoja jest strasznie zagmatwana
skoro sie mylimy to wyjasnij co oznaczaly twoje emotionki
arci9 napisał/a:
We wrocku przychodzi mi na myśl :
Jeśli męczy Cię hałas w samochodzie dobrze trafiłeś! Głośny silnik, szum opon, hałas z zewnątrz, huk z bagażnika? Zapraszamy! CICHE-AUTO.PL
:box2 :box2 :klnie: :klnie: :klnie:
to jest twoj post z ktorego wynika ze czepiasz sie albo tej firmy albo samego uzytkownika( tylko dlaczego??) z zawisci ze maja lepszy sprzet i prestiz???
bo o firmie moge powiedziec ze jakies pol roku temu zrobili koledze w focusie takie granie ze klekajcie narody
Komentarz
-
-
Arciego akurat bardzo lubięi nie mam powodu na niego najeżdżać
[ Dodano: Nie 12 Lut, 06 17:00 ]
Wiecie co, ja już wszystko napisałem i wydaje mi się że wszystko wyjaśniłem. Nie chce mi się więcej o tym pisać - niech Wam będzie - Wasza racja a mój spokój, tak ja jestem ten najgorszy, jestem zawistyny o prestiż i bóg tam wie jeszcze o co, myślcie co chcecie, jest mi wszystko jedno, naprawdę jedna emotka zmęczyła mnie starsznie i już mi się nie chce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HerdiArciego akurat bardzo lubięi nie mam powodu na niego najeżdżać
[ Dodano: Nie 12 Lut, 06 17:00 ]
Wiecie co, ja już wszystko napisałem i wydaje mi się że wszystko wyjaśniłem. Nie chce mi się więcej o tym pisać - niech Wam będzie - Wasza racja a mój spokój, tak ja jestem ten najgorszy, jestem zawistyny o prestiż i bóg tam wie jeszcze o co, myślcie co chcecie, jest mi wszystko jedno, naprawdę jedna emotka zmęczyła mnie starsznie i już mi się nie chce.
Wklejasz jakies obrazki, ktore moga byc odebrane co najmniej dwuznacznie i jeszcze masz jakies sęki, ze sie Ciebie prosi o wyjasnienia.
Okej - dwa posty wyzej wreszcie to wyjasniles. Intuicja podpowiada mi, ze nie jest to prawda, ale nie mam tez podstaw, zeby Ci nie wierzyc.
EOTTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HerdiZamieszczone przez arci9
Dodam dla uzupełnienia opini na temat Extremów....
Nigdy nic u nich nie robiłem, nie byłem w tej firmie nigdy, nie słyszałem żadnej ich instalacji...
Dla tego napisałem "...przychodzi mi na myśl:"
"Znam" ich, że tako powiem z netu, znalazłem kiedyś ich stronę, przejżałem oraz zapoznałem się bardzo dokładnie( i nadal często zaglądam) z ich instalkami, które wykonali i tylko na tej podstawie wyrobiłem sobie moją skromną opinię :wink:
Komentarz
-
Komentarz