Kogo we Wrocławiu polecicie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MiKruS
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7976

Zamieszczone przez Herdi
    Panowie, jaka konkurencja przecież to Wrocław , a jak Macie coś zrobić to jedźcie do Maćka czyli do autofila lub Mikrma czyli EMG
    Kolega zapytal sie grzecznie o argumenty, to mu odpowiedz, albo Ci pomoge.
    TDI 205PS

Komentarz

• Herdi
      Drive
      • 2004
      • 50

Czy Was wszystkich pogieło ??? przeciez ja krzyczałem do Arciego a nie Extrimów !!!!!!!!!! Bożeeeee co za ludzie hahahahahahahahaha
      A poza tym we Wrocku jest jeszcze T.Olejnik i pewnie parę innych pkt. monażowych
      Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts

Komentarz

• MiKruS
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7976

Zamieszczone przez Herdi
        Czy Was wszystkich pogieło ??? przeciez ja krzyczałem do Arciego a nie Extrimów !!!!!!!!!! Bożeeeee co za ludzie hahahahahahahahaha
        Boga w to nie mieszaj.
        Gowno mnie obchodzi do kogo to pisales. Wazne jest, ze Twoje emotikony zasugerowaly, ze z firma cos jest nie tak - zreszta wyglada na to, ze nie tylko ja tak to odebralem.

Jesli sie mylimy, to napisz to jasno i wyraznie. A jesli wlasnie o to Ci chodzilo, to czekam na argumenty. Plucie na innych albo sugerowanie czegos tam bez konkretów nie jest tolerowane na tym forum. To nie kongres PiS.

Czekam...
        TDI 205PS

Komentarz

• Herdi
          Drive
          • 2004
          • 50

Zamieszczone przez MiKruS
          Zamieszczone przez Herdi
          Boga w to nie mieszaj.
          Gowno mnie obchodzi do kogo to pisales. Wazne jest, ze Twoje emotikony zasugerowaly, ze z firma cos jest nie tak - zreszta wyglada na to, ze nie tylko ja tak to odebralem.

Jesli sie mylimy, to napisz to jasno i wyraznie. A jesli wlasnie o to Ci chodzilo, to czekam na argumenty. Plucie na innych albo sugerowanie czegos tam bez konkretów nie jest tolerowane na tym forum. To nie kongres PiS.

Czekam...
          Ja już swoje napisałem, i nie bardzo wiem na co jeszcze czekasz, ale zaraz pewnie mnie pogryziesz, poza tym każdy widzi to co chce zobaczyć, to ty się cholera wie czego w mojej wypowiedzi doszukiwałeś a nie ja to powiedziałem, ot co, więc skoro gówno Cię obchodzi do kogo wypowiedź była adresowana to po co sie udzielasz i zamęt robisz.
          Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts

Komentarz

• MiKruS
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 7976

Zamieszczone przez Herdi
            Ja już swoje napisałem, i nie bardzo wiem na co jeszcze czekasz, ale zaraz pewnie mnie pogryziesz, poza tym każdy widzi to co chce zobaczyć, to ty się cholera wie czego w mojej wypowiedzi doszukiwałeś a nie ja to powiedziałem, ot co, więc skoro gówno Cię obchodzi do kogo wypowiedź była adresowana to po co sie udzielasz i zamęt robisz.
            Taki wyszczekany jestes, a nie potrafisz napisac wprost co oznaczaly Twoje emotki. Bo chyba cos oznaczaly, prawda? Czy nic nie oznaczaly i tak sobie je wkleiles?
            TDI 205PS

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2004
              • 25757
              • Audi

Herdi, To wyjasnij o co Ci chodzi w poscie Arciego :?: Bo mnie to zajebiscie intryguje :!:
              Bylo pytanie, kogo polecanie - podal linka, a Ty po 4 miesiacach nagle wpadasz i piszesz, ze cos sie nie widzi :idea:

To jak mam to rozumiec, najazd na konkurencje czy naszego kolege z forum :twisted:
              Spritmonitor.de

Komentarz

• Herdi
                Drive
                • 2004
                • 50

Zamieszczone przez MiKruS
                Taki wyszczekany jestes, a nie potrafisz napisac wprost co oznaczaly Twoje emotki. Bo chyba cos oznaczaly, prawda? Czy nic nie oznaczaly i tak sobie je wkleiles?
                Po pierwsze jesteś niegrzeczny, a po drugie moje emotki miały Arciemy zasugerować iż to nie jedyna Wrocławska firma i są inne, to przyjacielski kuksaniec, i skoro go nie zrozumiałeś nie powinieneś robić wojny o nic. Coś jest jeszcze niejasne i wymaga większych wyjaśnień, czy jednak już wszystko zrozumiałeś?
                Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts

Komentarz

• chester121
                  L&K
                  • 2005
                  • 1053

szczerze mowiac tak czytam ten post i wydaje mi sie zeHerdi,
                  najpierw klniesz na firme potem tego sie wypierasz a na koncu oskarzasz wszystkich ze to my sie czepiamy a ty jestes wporzadku

MiKruS, wcale sie nie czepia tylko na forum jest zasada ze wypowiedzi maja byc jasne a twoja jest strasznie zagmatwana
                  skoro sie mylimy to wyjasnij co oznaczaly twoje emotionki

arci9 napisał/a:
                  We wrocku przychodzi mi na myśl :

Jeśli męczy Cię hałas w samochodzie dobrze trafiłeś! Głośny silnik, szum opon, hałas z zewnątrz, huk z bagażnika? Zapraszamy! CICHE-AUTO.PL

:box2 :box2 :klnie: :klnie: :klnie:

to jest twoj post z ktorego wynika ze czepiasz sie albo tej firmy albo samego uzytkownika( tylko dlaczego??) z zawisci ze maja lepszy sprzet i prestiz???
                  bo o firmie moge powiedziec ze jakies pol roku temu zrobili koledze w focusie takie granie ze klekajcie narody

Komentarz

• Herdi
                    Drive
                    • 2004
                    • 50

Arciego akurat bardzo lubię i nie mam powodu na niego najeżdżać

[ Dodano: Nie 12 Lut, 06 17:00 ]
                    Wiecie co, ja już wszystko napisałem i wydaje mi się że wszystko wyjaśniłem. Nie chce mi się więcej o tym pisać - niech Wam będzie - Wasza racja a mój spokój, tak ja jestem ten najgorszy, jestem zawistyny o prestiż i bóg tam wie jeszcze o co, myślcie co chcecie, jest mi wszystko jedno, naprawdę jedna emotka zmęczyła mnie starsznie i już mi się nie chce.
                    Pozdrawiam Herdi

Gravity Audio Experts

Komentarz

• MiKruS
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2004
                      • 7976

Zamieszczone przez Herdi
                      Arciego akurat bardzo lubię i nie mam powodu na niego najeżdżać

[ Dodano: Nie 12 Lut, 06 17:00 ]
                      Wiecie co, ja już wszystko napisałem i wydaje mi się że wszystko wyjaśniłem. Nie chce mi się więcej o tym pisać - niech Wam będzie - Wasza racja a mój spokój, tak ja jestem ten najgorszy, jestem zawistyny o prestiż i bóg tam wie jeszcze o co, myślcie co chcecie, jest mi wszystko jedno, naprawdę jedna emotka zmęczyła mnie starsznie i już mi się nie chce.
                      Prosze Cie nie rob z siebie ofiary.
                      Wklejasz jakies obrazki, ktore moga byc odebrane co najmniej dwuznacznie i jeszcze masz jakies sęki, ze sie Ciebie prosi o wyjasnienia.
                      Okej - dwa posty wyzej wreszcie to wyjasniles. Intuicja podpowiada mi, ze nie jest to prawda, ale nie mam tez podstaw, zeby Ci nie wierzyc.

EOT
                      TDI 205PS

Komentarz

• arci9
                        RS
                        • 2004
                        • 2007

Zamieszczone przez Herdi
                        Zamieszczone przez arci9
                        We wrocku przychodzi mi na myśl :

http://www.extremecaraudio.pl/index1.php?go=10
                        :box2 :box2 :klnie: :klnie: :klnie:
                        Tiaaa....

Dodam dla uzupełnienia opini na temat Extremów....
                        Nigdy nic u nich nie robiłem, nie byłem w tej firmie nigdy, nie słyszałem żadnej ich instalacji...
                        Dla tego napisałem "...przychodzi mi na myśl:"
                        "Znam" ich, że tako powiem z netu, znalazłem kiedyś ich stronę, przejżałem oraz zapoznałem się bardzo dokładnie( i nadal często zaglądam) z ich instalkami, które wykonali i tylko na tej podstawie wyrobiłem sobie moją skromną opinię :wink:

Komentarz

Pracuję...