Słabo odbierajace radio

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • koziororo
    Classic
    • 2010
    • 4

Słabo odbierajace radio

Jak to można krzywo założyć? :roll:
    Ja mam przepływkę, kupioną jako używkę, gdzie był wymieniony wkład i śmiga aż miło.
    Poszukaj na allegro, tam boshe chodziły w okolicy 250zł.
    Koziororo
  • kamil5252
    Classic
    • 2009
    • 18

Słabo odbierajace radio

Witam kupiłem nowe radio sony zamontowałem no i mam bardzo słaby sygnał radiowy, wiec dzisiaj kupiłem i załozyłem separator antenowy oczywiscie jakosc dzwieku sie polepszyła ale to jeszcze nie to co powinno byc, radio niewszukuje mi wszystkoch stacji musze ustawiac je recznie i mimo tego ze jest separator jakosc dzwieku jest słaba, jedyne radio jakie mi odbiera idealnie to RMF FM i Maryja ;-) a reszta jest nieciekawa pod wzgledem jakosci dzwieku. Co mugł bym jeszcze zrobic zeby było oki?????

Komentarz

• vince123
      Elegance
      • 2009
      • 923

kamil5252, przesledz sobie watek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=1168
      sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
      nadkole nowe LP
      kontakt PW

Komentarz

• kamil5252
        Classic
        • 2009
        • 18

dzieke poczytam i jutro cos zadziałam ;-)

Komentarz

• tomecki994
          Ambiente
          • 2009
          • 201

A mama pytanie, z obrębu Tomaszow Maz. Piotrkowa Tryb. itp. czy u nas da się odbierać Eskę ? Bo ja nie moge za nic znajeść... Jestem z Opoczna.
          Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• vince123
            Elegance
            • 2009
            • 923

Zamieszczone przez tomecki994
            Bo ja nie moge za nic znajeść.
            sprawdzales na wszystkich czestotliwosciach :?:
            ja w odleglosci 60-50km od stolicy odbieram Eske warszawska... 105,6 fm
            zas w siedlcach lapie na innej czestotliwosci...96,8 fm
            lum moze oni maja slaby zasieg nadawania .u mnie w miescie kiedys tak bylo...wyjechalem za miasto i nagle nic nie gralo...teraz juz to poprawili...
            sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
            nadkole nowe LP
            kontakt PW

Komentarz

• Ostlander
              Ambiente
              • 2009
              • 163

Jeśli w radio masz opcję oznaczoną Loc i DX to przełącz na DX. Dzięki temu będziesz odbierał słabsze , dalej umieszczone stacje.
              Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...

Komentarz

• Gabrys1903
                Drive
                • 2009
                • 55

witam
                Panowie mam pytanie, miałem ostatnio kolizje.... no i co samochod do lakiernika, i oddalem do lakiernika i po odbiorze samochodu gdy włacze radio i dam VOL powyzej 21 głosniki piszcza... czemu? wiem ze cos bylo grzebane w bagażniku od strony kierowcy.. ale chyba to nie ma nic z tym wspolnego?? radio jest fabryczne na kasety.. i wiem ze akumulator byl odłaczony pare dni, ale to chyba nie ma nic wspolnego z tym??

Komentarz

Pracuję...