Witam wszystkich serdecznie,przybywam z forum vw i prosze o pomoc. Czy ktos moglby mi przeslac na meila instrukcję do wypalania map na rns 310?Walcze z tymi aktualizacjami od paru dni i dopiero teraz trafilem na wasza kopalnie wiedzy.Z gory wielkie dzieki [email protected]
Dzieki kolego,ale sprawa taka ze mam obraz mapy w formacie cdr.i taraz jak go wypalic za pomoca cdrwin,bo jakos nie moge go zamontowac w tym cdrwinie.Czy ten spis nagrywarek tylko obsluguje cdrwin?
Problem rozwiazany.Dla potomnych wskazowka bo jest to troszke inaczej niz opisuja.Nie copy w cdrwin,a write cd w opcjach.Dzieki za podpowiedzi,klaniam sie.
W sprawie map Polska
Zainstalowałem mapy Polska/Baltic States + Important Roads of Europe 2011 FX i są w wersji V2 (Poland, Estonia, Lithuania, Latvia)
Jedynie płyta Major Roads jest w wersji V3
Płyta Germany jest w wersji V3
Tak, że na nową wersje V3 musimy poczekać chyba w 2012 będzie?
Zobaczcie mapę w TYM linku. To dla naszego Amundsena. Może zrzutka jeżeli to najnowsze wydanie?
Edit:
Zawartość z 03.2011, zabezpieczona przed kopiowaniem
Edit.2:
Jakie oznaczenie powinna mieć wersja V3 a jaką V2? Auto jest nowe więc może jest szansa na V3? Nieco głupie pytanie, ale dopiero wdrażam się w skodę I jeszcze jedno, na jakim nośniku Amundsen+ trzyma dane do nawigacji? Nie ma żadnej płyty a z tego co wiem dysku też brak.
Na karcie pamięci.
Płyta może sobie być zabezpieczona. Ale to nie komputer podłączony do internetu, więc da radę zainstalować na dowolnej ilości Amundsenow.
crux-mapa polski ktora podales,jest faktycznie nowa mapa na 2012r.Moze niedlugo sie gdzies pojawi to sie sciagnie.Odnosnie waszych navigacji w skodzie to macie polskie menu i lektora?
Hej, Czy moglby mi ktos łopatologicznie wytłumaczyc jak wypalic plyte do Amundsena?
Po zassaniu mapy polski i rozpakowaniu RAR-em uzysklaem jeden plik o rozszerzeniu *.cdr
Teraz co mam wybrac w CDRWin - copy 1:1, write CD-image, ....
Co dalej?
Komentarz