RNS 300 vel ©koda "Cruise" Satellite Navigation Sy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cossac
    Drive
    • 2010
    • 56

może poprostu trzeba skasować błąd przez VAG-a.
    słyszałem taką historie, że komuś w chyba Audi A6 skończyła się waha i samochód zgasł, po czym została dolana benzyna i dalej samochód nie chciał odpalić i dopiero ingerencja VAG-iem załatwiła wszystko.
  • heretyk
    Rider
    • 2009
    • 549
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Witam!

Zanabylem wlasnie 5 minut temu takie cus:

I zaczynaja sie od razu pytania

Przede wszystkim to dziwne cudo odtwarza mp3 wiec jest gitezz, ale czy podobnie jak stream wyswietla temperature oraz informacje z parktronica?

Oraz drugie najwazniejsze: mapy! Posiada ktos? Jakie podchodza? Bede wdzieczny za wszelkie namiary.

No i poszukuje teraz ramki do navi:-)
    Zostały mi czesci, po szkodniku:
    VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
    Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• vantage
      Classic
      • 2005
      • 2

Co do wyswietlania temperatury i parktronica to nie jestem pewien. Mapy, ktore moga pasowac to Blaupunkt Travelpilot EX bądź DX. producentem map jest firma Teleatlas, mozna kupic na stronie http://navigation.teleatlas.com/en/s...-travelpilot-e ale słone ceny pytanie z jakiego roku masz auto? bo albo będa pasowały mapy EX albo DX. Wersje DX znajdziesz też tu http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...ne-wersje.html Mozesz pobrac, wypalic plyte i zobaczyc czy działa.

Komentarz

• kubasek11
        Rider
        • 2007
        • 483

Mapy tylko oryginał, :cry: http://navigation.teleatlas.com/en/s...-travelpilot-e , tylko z końcówką E, zabezpieczenie na laserze, wewnątrz nawigacji. Jest mało popularna i nikt się w to nie bawi.
        Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
        Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)

Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
        Wyprodukowana 07.10.2014
        Odbiór 31.10.2014

Komentarz

• heretyk
          Rider
          • 2009
          • 549
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Panowie, bo nie sledzilem tematu. Sprawa zamknieta, ale dla Potomnych:
          Uzywalem tej nawigacji. bardzo przyjemna w obsludze. Do sluchania radia i plyt mp3 ideal :lol: Ma wiekszy wyswietlacz niz stream/wyswietla znacznie wiecej informacji. Mozna ustawiac jasnosc swiecena, jezyk itp. Niestety nie wyswietla informacji z parktronica, nawigacji czy temperatury. Wyswieta za to informacje w MAXI dot.

mapy tylko jak twierdzil kubasek11 dzialaja orginaly: TRAVELPILOT E.
          Zostały mi czesci, po szkodniku:
          VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
          Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

Pracuję...