mati160, Jak by nie patrzec jest ladnie zadbana
zanabyłem Zenec'a
Zwiń
X
-
No to gratulacje :szeroki_usmiech
A może jeszcze byś tak opisał wrażenia jak to działa, czy nawigacja dokładna, może masz też styczność z rns 510 i opiszesz jak się ma jedno do drugiego, czy dvd/divxa można oglądać w trakcje jazdy,jak gra (że lepiej od seryjnego radia to wiem a chciałbym wiedzieć więcej)
sam się zastanawiałem czy czegoś takiego sobie nie kupić ale padło na inne 2 dinowe radioBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikNo to gratulacje :szeroki_usmiech
A może jeszcze byś tak opisał wrażenia jak to działa, czy nawigacja dokładna, może masz też styczność z rns 510 i opiszesz jak się ma jedno do drugiego, czy dvd/divxa można oglądać w trakcje jazdy,jak gra (że lepiej od seryjnego radia to wiem a chciałbym wiedzieć więcej)
sam się zastanawiałem czy czegoś takiego sobie nie kupić ale padło na inne 2 dinowe radio
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 20:29 ]
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez koperekw takim oto zestawie
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 20:32 ]
Zamieszczone przez Mr0cznyna allegro był taki zestaw za 3k
po trzecie to wersja do seata a ja chciałem do vw. do skody jest of korz w skodowym podswietleniu - model 5600
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 20:33 ]
Zamieszczone przez adamzgZamieszczone przez kopereki nawet sterowanie w kierze działa....
może po świętach już będę mieć, to przetestuję.MkI GTI, Caddy
Komentarz
-
-
moze odkopie stary temat, ale sie nie zakonczył czy moze ktos porównac: RNS510 vs ZENEC 5600 ZE-NA2000. Na dniach kupuje rs bez navi. No i tak sie rozgladam, w gre wchodza te dwie navi, ale mało jest w necie na temat ZENEC! czy ktos miał stycznosc z ta navi? czy ma ona polskie menu? wiem ze w nawigacji jest polski lektor i polskie menu, ale czy samo uzadzenie jest po polsku?
tu znalazłem filmik ze ZENEC wspołpracuje z czujnikami parkowania, klimatyzajcja itd.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
filmik jest chyba z jeszcze nowszego modeluFiat Bravo 1.9JTD
A juz niebawem!!
Skoda Octavia 2.0 TDI RS
Komentarz
-
Komentarz