glosniki na tyl.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Joo
    Drive
    • 2010
    • 76

glosniki na tyl.

Zamieszczone przez Andrev3
    jadę sam bo moja pracuje
    Zamieszczone przez djczas
    Ja chciałem bardzo jechać ale niestety nie mogę ale jak to sie mówi do 3 razy sztuka
    Przyjąłem
  • daber85
    Rider
    • 2009
    • 296

glosniki na tyl.

witam chcialbym zalozyc sobie glosniki na tyl bo od zakupu autka ( O1 ) jest pusto z tylu i cicho wiec putanko jakigo rozmiaru glosnki tam wchodza? nie chce wycinac dziur w polce wiec chce wykorzystac miejsca seryjne ale nie wiem jakiej wielkosci pasuja. i oczywiscie jakie modele proponujecie. nie zalezy mi na basie bo mam dobra skrzynke chce tylko aby ladnie i glosno graly. pozdrawiam

Komentarz

• meesha
      Ambiente
      • 2009
      • 145

fi pomiędzy otworami montażowymi w poprzek 11,6cm

srednica samego glosnika 10,2cm

wbilem u siebie dwudrozne, spelniaja swoja funkcje

Komentarz

• daber85
        Rider
        • 2009
        • 296

ale z tego co sie orientuje to z tylu wchodza glosniki jajowate dlatego pytam o wielkosc

Komentarz

• locaj85
          Rider
          • 2009
          • 482

możesz sobie też zrobić sam połeczke ze sklejki, i tam wstawic co zechcesz, efekt na pewno będzie dużo lepszy..

co nie znaczy, że nie szykanowany bo jak wszyscy powszchnie wiemy głośniki z tyłu TO SAMO ZŁO :wink: :diabelski_usmiech

ja tak polke sobie zrobilem i jestem zadowolony , głośniki odseparowane 3-drozne budzetowe buszmeny za ok 300zl plus sklejka + material tapicerski + przewody sygnałowe + troche czasu i checi ;]

Komentarz

Pracuję...