Zamieszczone przez tomekkowalski
Parrot zestaw glosnomowiacy BT
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez golota99Siemka Mam troche starszy model parota i chodzi już dwa lata. Na początku jakoś rozmów była do bani, ale to była wina mego starego phona ,mam nowy telefon i wszystko słychać bardzo dobrze. Przydatna rzecz ręce wolne od telefonu spoczywają na kółku i sobie rozmawiasz .Pozdrawiam
[ Dodano: Pon 28 Gru, 09 16:15 ]
Dzis mi zamontowali w serwisie skody. Dziala super))). Dodatkowo mam mozliwosc odtwarzania z kart SD i pendrive oraz i-poda(ale z i-poda moglem i bez Parrota). Bardzo sprawnie rozpoznaje polecenia glosowe. Dobra syteza mowy. Polecam
Octavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
W którym miejscu to panowie zainstalowaliście?
Właśnie się przymierzam do Parrota MKi9200.BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
-
Ja polecam Nokia CK-100. Da się podłączyć nie naruszając fabrycznej instalacji z użyciem wtyczek. Głos leci wtedy z głośników auta (choć używany jest do tego wzmacniacz wbudowany z CK-100). Dodatkowo jeśli nasz telefon obsługuje profil BT Audio (np. iPhone) to można ten dźwięk podłączyć już pod AUX w radiu (wtedy używany jest wzmacniacz z radia) i cieszymy się muzyką bez montowania wejść USB i plątaniny kabli.
U siebie montowałem sam jakieś pół roku temu i sprawuje się bez zarzutu zarówno z Nokiami jak i iPhonem. Jedyna rzecz która czasem irytuje gdy często się wsiada i wysiada to fakt, że wydaje piknięcie za każdym razem gdy się włączy i połączy z telefonem oraz urządzeniem audi - w praktyce przy wejściu do auta i zapaleniu silnika.
Komentarz
-
Komentarz