Jakie Radio polecacie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grizzly
    Drive
    • 2010
    • 95

Jakie Radio polecacie?

rad10, poszukaj wątku o tym, było pisane w miarę dokładnie. Prawdopodobnie masz nieszczelny przepust wiązki kabli z podszybia do kokpitu. Pomaga uszczelnienie tego i przy okazji wyczyszczenie podszybia i odpływów z liści.
    był VW GOLF mkIV -> 1.6SR AKL 101KM 99r. HIGHLINE
    skradziona Skoda Octavia II -> 1.9TDI PD BKC 105KM 06r. ELEGANCE
    jest Opel Astra H -> 1.7 CDTI Z17DTJ 110KM 09r. COSMO
  • Mistry
    Classic
    • 2009
    • 31

Jakie Radio polecacie?

Witam. Jakie radio polecacie do 400zł ? I jakie głośniki wchodzą do lusterek ? Gdzie i co zamątować żeby fajnie grało? Czy jak zdecyduję się na skrzunie opłaca się włożyć jakies głośniki na tył ?

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

na większość Twoich pytań jest krótka odpowiedź - RTFFAQ :diabelski_usmiech

żeby nie było że nie wiesz gdzie: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=2753 :szeroki_usmiech

co do taniego radia to niestety trzeba użyć "szukajki"
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• baca10
        RS
        • 2009
        • 6225

Mistry, a chcesz nowe czy uzywane, jak uzywane to polecam Sony mam do sprzedania Sony Mex-BT2600 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29269

Komentarz

• Mistry
          Classic
          • 2009
          • 31

To pytanie bardziej takie ogólne. Chodziło mi o to czy ktoś takie radyjko już kupował do takiej kwoty. Zależy mi żeby miało USB z przdu bo te walające się płyty po aucie już mnie wkurzają. Ogolnie znalazłem kilka takich fajnych i ciekawych ale słyszałem, że może być problem z podłączeniem, tzn. że mało miejsca jest i złe rozwiązanie z kablami. Kolega kupił jakiegoś Alpaina i nie mieści mu się do końca. Czy to musi być jakies wymiar ?

Komentarz

• sebo2752
            Classic
            • 2009
            • 11

Bardzo polecam SONY CDX-GT33 MP3 USB AUX, za taką cenę nie ma konkurencji z innymi Sam takie posiadam i jestem bardzo zadowolony

zobacz te ma więcej funkcji

Komentarz

• Mistry
              Classic
              • 2009
              • 31

Z montażem nie było żadnego problemu ? Bo z tego co słyszałem ciężko niektóre radia upchać chodzi głownie o kable?

Jeszcze chciałbym wiedzieć czy da się włożyć jakies głośniki do tych lusterek ? I czy wkładać coś na pułkę skoro mam skrzynie ?

Komentarz

Pracuję...