Witam!!!
Jesli cos nie tak zrobilem z postem to prosze wybaczyc ale jestem na tym forum od tygodnia a właścicielem Octavii od maja 2009
Nurtuje mnie jedna rzecz.Navi dziela bez problemu tak samo jak tuner,dysk i slot kart SD ale uslyszalem i zauwazylem ze pomimo wyciagniecia kluczuka dalej chodzi wiatrak w columbusie.Czy to normalne w tym radiu bo widzialem ze w moim wyjetym Swing-u nie ma wiatraka.Czy to chlodzenie sie po pewnym czasie wylacza czy poprostu jest cos nie tak z navi? Octavie mam z 2009 roku po fl.Bardzo prosze o odpowiedz.Pozdrawiam
Wiatrak przestaje sie krecic ale nie wiem po jakim czasie,pewnie wszystko jest ok bo radio jak nowka z lipca 2009 choc jutro to sprawdze z zegarkiem w reku Jestem ostrozny bo navi kupilem w dobrej cenie i troche w ciemno przez allegro i dlatego wole wszystko sprawdzic.Choc jak ucho przylozyc to slychac tak jakby dysk pracowal raz na jakis czas
nuvolari, gateway to takie urządzenie wielkości paczki papierosów które znajduje się nad pedałami gazu i hamulca. odpowiada min. też za sterowanie wiatraczkiem w twojej navi :wink:
Witam!!!
Jesli cos nie tak zrobilem z postem to prosze wybaczyc ale jestem na tym forum od tygodnia a właścicielem Octavii od maja 2009
Nurtuje mnie jedna rzecz.Navi dziela bez problemu tak samo jak tuner,dysk i slot kart SD ale uslyszalem i zauwazylem ze pomimo wyciagniecia kluczuka dalej chodzi wiatrak w columbusie.Czy to normalne w tym radiu bo widzialem ze w moim wyjetym Swing-u nie ma wiatraka.Czy to chlodzenie sie po pewnym czasie wylacza czy poprostu jest cos nie tak z navi? Octavie mam z 2009 roku po fl.Bardzo prosze o odpowiedz.Pozdrawiam
U mnie też po wyłączeniu silnika słychać szum. Tak pewnie ma być, bo jak za jakiś czas wracam do samochodu to już nie szumi.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
navi kupilem w dobrej cenie i troche w ciemno przez allegro
,
co tu dużo pisać,znowu lutowany epron i póżniej tylko kłopoty,np.przy zmianie softu,
po za tym temat powinien być chyba przeniesiony do już istniejącego wątku o RNS-ie? :roll:
jago7270, z 1-szego postu wynika, że kolega nuvolari ma Columbusa i jak nie był sztukowany to będzie chulał i pewnie zapłacił koło 3 klocków więc ponad 2x taniej jak w ASO.
wie ktoś może jak się zachowa Columbus z wgraną na dysk mapą po instalacji najnowszych map V6 z kopii zapasowej ? Pytam, bo się odrobinę boję, że coś schrzanię... Soft mam niemodyfikowany fabryczny. Ciężko mi nawet powiedzieć jaki to nr.
wszystko jest opisane w innym wątku o RNS-ie,
proponuje albo temat zamknąć albo przenieść,bo za chwilę wszystko będzie zdublowane i wprowadzi się nie potrzebny zamęt w tematach
Jeszce ostatnie pytanie w tym watku Czy nie mieliscie wrazenie ze po zmianie ze Swinga na Columbusa to drugie gra troche ciszej czy tylko mi sie tak wydaje???
Jeszce ostatnie pytanie w tym watku Czy nie mieliscie wrazenie ze po zmianie ze Swinga na Columbusa to drugie gra troche ciszej czy tylko mi sie tak wydaje???
Chyba wydaje Ci się.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
witam wszystkich mam pytanie zamontowałem columbusa wszystko jest ok tylko dzwiek jezeli pogłośnie do pewnego pułapu to gra czysto bez zarzutów ale jak przekrocze to zaczyna przerywac dzwiek przechodzi z kanalu lewego do prawego co mam zrobic
Komentarz