nie działa zmieniarka :(((

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Octaviano
    Classic
    • 2010
    • 19

nie działa zmieniarka :(((

blind_walker, Bo na oleju napędowym stoi cały transport i rolnictwo Jak by tu podnieśli to dopiero byśmy dostali po kieszeni wszystko by zdrożało. :szeroki_usmiech
    Octavia II 1.9 TDI
  • toffik
    Classic
    • 2009
    • 7

nie działa zmieniarka ((

mam taki problemik..........ze moge słuchac tylko radia bo nie załącza mi sie CD.wyświetlacz wskazuje brak płyt w zmieniarce.czy ktoś wie gdzie moze być problem?Prosze o rade. Pozdrowionka. :wink:

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

radio widzi zmieniarkę ?? sprawdz najpierw połączenia czy wszystko dobrze połączone oraz kabel czy gdzies nie jest uszkodzony. Takie najprostsze czynności jeśli z tym ok to problem tkwi gdzieś w sprzęcie i to pewnie będzie mechanizm zmieniarki

Komentarz

• Maru 123
        RS
        • 2008
        • 4660

toffik, też tak miałem w 01 i radiu gamma. pomogło wyjęcie całęj kasetki z płytami cd i włożenie jej ponownie
        1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• hose
          Classic
          • 2010
          • 21

Hi

Ja dzisiaj też tak miałem włączam radio, chce puścić CD i nic wiec zjechałem na pobocze wyjąłem kasetę z płytami, zapakowałem znowu i zadziałało. Może to mróz bo skodzia pod chmurką stoi a może to tylko kurz był.

Komentarz

• Jarqz
            Classic
            • 2010
            • 35

Koledzy, podepnę się pod temat. W autku mam zmieniarkę - zewnętrzna na 6 płyt w bagażniku. I nie potrafię tego diabelstwa odpalić. Połączenie jest OK ale zachowuje się tak jak by do niej nie docierał prąd. Nie można wyjąć magazynku - po wciśnięciu EJECT zero reakcji. Jest tak odkąd mam auto (czyli niedawno ). Czy do zmieniarki przypisany jest jakiś bezpiecznik? Czy trzeba ją jakoś aktywować w radiu? Jeżeli na forum jest już odpowiedź na powyższe pytania to sorki ale szukałem dość długo
            OKP & OCP

Komentarz

• smer
              RS
              • 2008
              • 2021
              • Octavia II (1Z3)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

A mi w zmieniarce SONY na 10 płyt działało mechanicznie wszystko poza tym, że radio nie widziało płyt.

Naprawiłem to bardzo prosto: powyrywałem chwasty i zakupiłem nowe radio , w którym nawet nie chce mi się słuchać płyt, bo wolę zapiąć pendriwa z milionem MP3
              Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.

Piszę poprawnie po polsku.

Komentarz

• Jarqz
                Classic
                • 2010
                • 35

Naprawiłem to bardzo prosto: powyrywałem chwasty i zakupiłem nowe radio , w którym nawet nie chce mi się słuchać płyt, bo wolę zapiąć pendriwa z milionem MP3
                Jest to jakieś rozwiązanie A możecie polecić jakieś radyjko które wizualnie będzie pasowało do dechy w skodzie i nie będzie jak to się brzydko mówi "oczojebne"?
                OKP & OCP

Komentarz

Pracuję...