[O2FL] - Ramka od Bolero do Columbusa - bedzie pasowac?
Zamieszczone przez lisek1981
Stefan_KTP, chocby dlatego, ze to kupujacy placi za badanie i to on decyduje gdzie wykonana zostanie usluga i w konsekwencji czyja opinie przyjmie jako rzetelna informacje o stanie faktycznym. W moim przypadku tez nie chodzilo o cuda - chcialem sprawdzic w ASO (innym niz sprzedajacego), a ze najblizsze bylo w odleglosci 50km, zaproponowalem zwrot kosztow dojazdu i ciut wyzsza kwote przy zakupie (to za fatyge). Gosc sie nie zgodzil, widac czegos sie bal.... a ja balem sie wydac spora sume na auto po ustawionym przegladzie. I tyle
Zgoda, kupujacy płaci i może wybrać gdzie chce zrobić przegląd przed zakupem. W Twoim przypadku ASO było oddalone o kilkadziesiąt kilometrów, ale w wawie jest tego trochę, więc gdyby ktos chciał zrobić przegląd np w Radomiu, to pewnie bym się nie zdecydował - szkoda by mi było czasu
Jeśli chodzi o ustawione przeglady to niestety miałem z takim do czynienia, ale połapałem się dopiero po kupnie . Na szczęscie nie było większej tragedii z samochodem, ale człowiek głupio się czuję jak sobie zda sprawę, że dał się nabrać
[O2FL] - Ramka od Bolero do Columbusa - bedzie pasowac?
Witam,
Jak w temacie. Mam O2 FL Elegance z klimatyzacja dwustrefowa i radiem Bolero (standardowa "srebrna" ramka od Elegance'a). Czy chcac zainstalowac Columbusa musze ja zmienic czy bedzie pasowac. "Na oko" Columbus ma wymiary takie jak Bolero ale chce sie upewnic.
Komentarz