[O2FL] - Ramka od Bolero do Columbusa - bedzie pasowac?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • witus7
    Classic
    • 2010
    • 10

Zamieszczone przez lisek1981
    Stefan_KTP, chocby dlatego, ze to kupujacy placi za badanie i to on decyduje gdzie wykonana zostanie usluga i w konsekwencji czyja opinie przyjmie jako rzetelna informacje o stanie faktycznym. W moim przypadku tez nie chodzilo o cuda - chcialem sprawdzic w ASO (innym niz sprzedajacego), a ze najblizsze bylo w odleglosci 50km, zaproponowalem zwrot kosztow dojazdu i ciut wyzsza kwote przy zakupie (to za fatyge). Gosc sie nie zgodzil, widac czegos sie bal.... a ja balem sie wydac spora sume na auto po ustawionym przegladzie. I tyle
    Zgoda, kupujacy płaci i może wybrać gdzie chce zrobić przegląd przed zakupem. W Twoim przypadku ASO było oddalone o kilkadziesiąt kilometrów, ale w wawie jest tego trochę, więc gdyby ktos chciał zrobić przegląd np w Radomiu, to pewnie bym się nie zdecydował - szkoda by mi było czasu

Jeśli chodzi o ustawione przeglady to niestety miałem z takim do czynienia, ale połapałem się dopiero po kupnie . Na szczęscie nie było większej tragedii z samochodem, ale człowiek głupio się czuję jak sobie zda sprawę, że dał się nabrać
  • Xysiu
    Ambiente
    • 2009
    • 105

Witam,

Jak w temacie. Mam O2 FL Elegance z klimatyzacja dwustrefowa i radiem Bolero (standardowa "srebrna" ramka od Elegance'a). Czy chcac zainstalowac Columbusa musze ja zmienic czy bedzie pasowac. "Na oko" Columbus ma wymiary takie jak Bolero ale chce sie upewnic.
    Pozdrawiam,

Krzysiek

---

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27857

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

W saerwisie lub u kolegi Grygi ostatnio miał po 40zł
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• _tm_
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 2333
        • Superb III (3V3)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • CDAA 1.8 TSI 160 KM
        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Wybierz Oryginalne Akcesoria dla swojej Škody i podnieś jej praktyczność lub podkreśl jej styl. Zobacz ofertę tutaj!

Tu widać, że Bolero ma taki kształt i rozmiar jak Swing, czyli ramka nie będzie pasowała. Koszt w ASO ramki do nawigacji to 180 zł.
        S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
        Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
        -------------------------------------------------------------------------
        O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
        O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
        O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• Xysiu
          Ambiente
          • 2009
          • 105

Dzieki za info
          Pozdrawiam,

Krzysiek

---

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27857

Komentarz

• robertg
            Drive
            S_OCP Member
            • 2008
            • 56

Zamieszczone przez _tm_
            Koszt w ASO ramki do nawigacji to 180 zł.
            Ja dzis odebralem ramke do Columbusa w ASO, co prawda do O2 przed liftem ale kosztowalo mnie to niecale 29zl...
            OII Ambiente

Komentarz

• Jac_ek
              RS
              • 2009
              • 1733

Zamieszczone przez robertg
              Zamieszczone przez _tm_
              Koszt w ASO ramki do nawigacji to 180 zł.
              Ja dzis odebralem ramke do Columbusa w ASO, co prawda do O2 przed liftem ale kosztowalo mnie to niecale 29zl...
              No ale twoja ramka nie pasuje do O2FL, a ta do O2FL już kosztuje trochę ponad 180 zł czy sie to komus podoba czy nie - trzeba płacić
              - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

Pracuję...