Prawda to, że w OIIFL wyposażoną w climatic te dwie nie świecące, takie choćby czarne diody pomiędzy pokrętłami to są czujniki temperatury wnętrza????
RNS Columbus Octavia II
Zwiń
X
-
RNS Columbus Octavia II
Witam mam taki problem mianowicie ze ....zakupiłem radio Columbus z 2009 r a auto mam z 2004 oczywiscie Octavie II włozylem do autka podłaczylem i zaczely sie problemy nie mam sterowania w kierownicy paktronick tez nie dziala na radyjku nastepnie jak zostawilem płytke DVD na noc rano weszlem do autka płytka chodzila boje sie ze bedzie mi to rozładowywalo akumulator .... Wczoraj bylem u kolegi z tym fantem on jest troszke w temacie wgral mi straszego softa do radyjka sterowanie w kierownicy ruszylo ale tylko regulacja głosnosci a tak nic pozatym podobno bym musial wymienic getwaya na nowszy i cos z paktronikiem i jakas kombinacja z kostka w radiu ..... Czy ktos moze mi pomoc ........????Jabik23
-
-
Jabik23, witaj.Najlepiej jak znajdziesz osobę o nazwie grygy
o tu http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=3548
on powinien pomóc.
A jak Byś chciał się pozbyć columbusa za rozsądne pieniądze to daj znać.
Komentarz
-
-
oki odebralem i odp ......
[ Dodano: Sob 06 Lut, 10 15:22 ]
Oki dobra Grygy wysli namiary do ciebie adres i nr tel ......tylko nie wiem czy wydam z kasa w tym miesiacu jesli zdołam uzbierac taka sume to napewno przyjade ...a jak nie to z poczatkiem marca napewno .....Jeszcze mam pytanie ile czasu to pochłonie ???? A getwaya odmowilem ....bo byl juz zamowiony ......Jabik23
Komentarz
-
Komentarz