przez pol roku uzytkowania, moj stream z mp3 nigdy nie szczelil, tylko raz sie zawiesil i pokazywal krzaczki na wyswietlaczu, po wyjeciu i wlozeniu kluczyka dziala poprawnie.
Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
No no, chwila chwila bo jak sie okazuje to przeszczep sie nie udal (jak na razie) i zobaczymy czy sie uda.... ale nie wiem czym to sie skonczy bo cos mam wrazenie ze towar chyba cieply :/ a z takim jezdzic nie bede na pewno, wiec zobaczymy.. jak wszystko bedzie ok to sie dowiem i dam znac.
Ja mam STREAM-a z nutką ( a więc nowego ) i powiem, że w porównaniu do Sony CDX 360 ( najniższy 5 lat temu model Sony z CD ), który miałem w Cordobie gra gorzej. Co prawda nie strzela i nie gubi zaprogramowanych stacji ( nawet po odłączeniu zasilania ), ale rewelacji nie ma. O ile na CD da się nawet wytrzymać to na radiu w kółko są problemy z "dławieniem" się stacji. Efekt jest taki jakby radio pracowało na granicy zasięgu i głowica tunera cały czas zawężała pasmo po to by maskować powstające szumy i trzaski. Dzieje się tak praktycznie cały czas choć są chwile, że gra całkiem do przyjęcia. Generalnie mam zamiar to zareklamować ( może zrypany jest wzmacniacz/separator w antenie ), ale jak znam serwis to zanim coś znajdą to samochód przestoi u nich kilka dni a niestety jest mi ciągle potrzebny...
Cześć Skodziarze
U mnie Stream z nutką - dopłaciłem do Ambiente 1600PLN, auto kupione w lutym ub. roku. Strzela (koło 10 przypadków odnotowałem od nowości). Jeżdżę po Wawie - szumi, zwłaszcza w okolicy Centrum na RMF-ie, momentami gubi zasięg. Ze 2 razy zawisło (przekręcenie kluczyka pomaga). Jak ma słabszy sygnal to (na moje ucho) "ujmuje wysokich tonów", co mnie wqr....
2 razy mówiłem przy okazji wizyt w różnych serwisach (Mińsk i Pol-Mot koło Huty) i nic z tym nie zrobili bo cyt: "nie stwierdzono usterek". PRAGNĘ NOWEGO RADIA......
a ja mam Streama starego z softem 8.0 i powiem wam ze gra bardzo dobrze - stacji nie gubi, nie szelesci, a i nawet na parkingu podziemnym -2 pietra potrafi zlapac co mocniejsza stacje ...ale chcialbym zamienic na cos z mp3...chyba skusze sie na Audience
Kupiles w pazdzierniku to juz powinienes miec streama z mp3...
ale mam bez mp3 bo to było standartowe wyposażenie autka z mp3 musiał bym dopłacic a to mi sie nie kalkulowało skoro można kupic taka mp3 która jest lepszym rozwiazaniem
mam i ja własnie byłem w autku podłaczyłem i super działa a poza tym ma w zestawie ładowarke samochodzowa na najbliższym spocie w krakowie postaram sie wziąsc i pokazać jak by ktos chciqał
Taż coś takiego dziś kupiłem i po raz pierwszy podłączyłem, w czasie włączania wstecznego biegu coś walneło w głośnikach radio przestało grać a głosniki zaczęły trzeszczeć nawet po wyjęciu kluczyka. Zadzwoniłem do skody i pan w serwisie powiedział że on nie wie co to może być ale jak podjadę to wgrają mi nowy soft na którym radio będzie działało lepiej.
Na szczęście po 20 minutach wszystko zaczeło działać prawidłowo nawet mp przez transmiter mrgłem posłuchać.
Dla mnie jakośc średnia, od czasu do czasu jakieś trzaski a w lewym głosniku mam cały czas dżwięk sprzężenia. Myślę że chyba lepiej będzie się zachowywał kabelek podłączany w miejsce zieniarki
Komentarz