Ja radzę jeśli 2.0TDI to tylko BMM. Najmniej awaryjny z pośród silników 2.0 TDI
BT Premium III i zwykła kierownica
Zwiń
X
-
BT Premium III współpracuje z urządzeniami mającymi wyświetlacz(np.columbus),bo na nim jest wszystko widoczne to co potrzeba do urzywania telefonu,z kierownicy operujesz "zacznij rozmowę-skończ rozmowe-głośniej/ciszej"+wskazania na maxi-dot typu np.sms-y,bez kiery multi pewnie się da sparować telefon,ale co dalej..... :roll:Jacek
Komentarz
-
-
A masz Maxi-Dota? no bo to tam się wybiera w menu telefonu, dodawanie nowych słuchawek, kod pin itd... do BT Premium Musi być maxi-dot, Columbus nie jest potrzebny.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
kierownica jest potrzebna do tego co już napisałem,
żeby sparować telefon i BT Premium III trzeba ustawić telefon tak aby widział "rSAP"(taką ma nazwę BT Premium III),najlepiej wyłączy podawanie pinu do karty sim oraz oczywiście tryb karty sim ustawić jako" zdalna",następnie postępować tak jak podaje telefon,czyli w BT telefonu-"wyszukaj urządzenia BT"-znaleziono rSAP-czy połączyć-TAK- i następnie wpisywać kod urządzenia wyświetlony na telefonie na maxi-docie przez manetki z prawej strony(tak jakbyś przełączał informacje z maxi-dot),to tak mniej więcej wygląda,piszę z głowy,dopiero w środę(17.02)mogę podać dokladnie co i jak,nawet przez telefon,jak chcesz to daj namiary na pw
kierownica montowana w serwisie,no,no...... :roll:Jacek
Komentarz
-
-
Maxi-dot jest, ale jeszcze potrzebne jest małe kodowanie, żeby widział Columbusa i BT. Tak się stanie, jak przyjedzie kierownica. Na razię chcę tylko sprawdzić BT.
jago7270 wiem jak ustawić telefon, ale kłopot jest taki, że jak wyszukuję urządzania z telefonu to nic nie znajduje. Tak chyba powinno się jednak robić przy premium II.
W Premium III to moduł BT w samochodzie poszukuje telefonu (tak jest napisane w instr obsł) i żeby rozpocząć to szukanie to trzeba słuchawkę na kierowicy nacisnąć :-(((
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gieuW Premium III to moduł BT w samochodzie poszukuje telefonu (tak jest napisane w instr obsł) i żeby rozpocząć to szukanie to trzeba słuchawkę na kierowicy nacisnąć
ja mam u siebie Premium III i wszystko odbywa się bez udziału kierownicy,
wychodzi na to,że masz niezakodowanego BT,dlatego telefon nie widzi BT,bo on jest wyłączony
ty to wszystko robisz w serwisie?Jacek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gieuJak to zrobiłeś (rozpocząłeś wyszukiwanie telefonu) bez kierownicy multif.?
i wykonuje to co podaje BT na maxi-docieJacek
Komentarz
-
Komentarz