diavolo99, ja korzystam z tego modelu i jestem w 1000% zadowolony . Czyta każdą płytkę , podłączyłem do niego kabel USB zwykły za 8zł i śmiga na pendrive że ho ho
Do tego mam podłączony sub + wzmak , przód głośników mam hertz i jakoś dźwięku jest naprawdę ale to naprawdę dobra.
Dlaczego go wybrałem ? dlatego że ma zielone podświetlenie i nie mam choinki w samochodzie, procesor dźwięku jest na wysokim poziomie i jest bardzo prosty w obsłudze.
Do niego mam pilota aby narzeczona mogła sobie sama zmieniać piosenki i robić głośniej ciszej
Co do zestawu blututa ... hmmm ja mam w samochodzie Nokia CK-7W i jak mi przychodzi połączenie to mi wycisza radyjko i nawet nie szukałem oryginalnego modułu ...
Fotki jak wygląda wstawię wieczorkiem
Przerabiałem już kilka modeli pioniera, jvc , sony i gdybym miał wybrać alpine a inne wybrałbym alpine ... ja osobiście polecam
A nie mówiłem
Jedno słowo - Alpine - i wszystko jasne. Żeby nie było że jestem golosłowny U siebie mam starszy model CDE9801 i jedyne na co bym go zamienił to nowszy Alpine z MP3, BT i USB czyli właśnie CDE 9880 R. I co ciekawe, 9880 kosztuje dzisiaj tyle samo co moje 9801 6 lat temu
Komentarz