NAVIHEAVEN model: NA-7295

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szemek5
    Classic
    • 2011
    • 8

Zamieszczone przez trucho
    Zamieszczone przez Morgoth
    Jak to wprowadzisz? Polska to taki kraj że od kilku wieków społeczeństwo nie ufało władzy (obcy elekcyjni królowie, zaborcy, okupanci) i donosicielstwem się brzydzi. Trzeba zmienić myślenie, czyli tak lekko licząc jedno, może nawet dwa pokolenia.
    Wystarczy jak policja będzie się ustawiać w pobliżu stacji kontroli pojazdów i sprawdzać samochody, które wyjeżdzają. Od razu będize wiadomo co i jak. A ludzie na stacji diagnostycznej zastanowią się zanim za 50 zł podstęplują kolejny dowód samochodu który do kasacji powinien pójść.
    Dokładnie. Jak jeden z drugim pójdzie siedzieć na 5 lat, to reszcie odrazu się odechce.
  • Mr.Cartoon
    Classic
    • 2010
    • 27

Witam. Wiem, że podobny temat już był ("radio do Octavii I") i przepraszam ale nie chce wrzucić pieniędzy w stację multimedialną, która mi nie wejdzie :wink:
    (Radio do: Skoda Octavia I SLX-2000 r.)

Czy ta stacja multimedialna bez problemu wejdzie w miejsce starego radia i schowka?

Rozumiem, że do O1 potrzebuje radia 2- dinowego?

Jeśli macie propozycje innego radia to proszę coś polecić...

Właśnie dostałem odpowiedz od przedstawiciela Naviheaven, który powiedział mi, że bez większego problemu da się zamontować tę stację multimedialną i będzie potrzebna jedynie ramka ozdobna (cena ok. 40 zł).

Ramka radiowa do montażu urządzeń 2 DIN umożliwiajaca montaż standardowego radioodtwarzacza:

Mam nadzieję, że przedstawiciel Naviheaven ma racje ehe...

Komentarz

• Andrev3
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 6116

nie chcę nic mówić ale ta ramka barsdziej mi wygląda na ramkę do OII. OI jak pamiętam ma kwadrat ale mogę się mylić.
      Zapodasz cenę tego navi?
      RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• oti
        Ambiente
        • 2009
        • 114

Zamieszczone przez Mr.Cartoon
        2- dinowego
        na logikę wlezie i będzie pasować, w końcu DIN to DIN,
        a rama wygląda jak adapter 2 DIN do dziury w OII

Komentarz

• Mr.Cartoon
          Classic
          • 2010
          • 27

Andrev3, masz rację to jest ramka do OII (...i przedstawiciel wprowadził mnie w błąd...) Muszę poszukać do OI na allegro ale nie widzę takiej niestety. Stacja multimedialna na allegro kosztuje od 900 do 1000 zł lub z navi 1200-1300 zł.

Komentarz

• oti
            Ambiente
            • 2009
            • 114

Zamieszczone przez Mr.Cartoon
            Muszę poszukać do OI
            Do OI chyba nie jest konieczne, w OI masz natywny DIN x2 a radio chyba też takie.

Komentarz

• Mr.Cartoon
              Classic
              • 2010
              • 27

Czyli obejdę się bez żadnej ramki do OI? Mam nadzieje, że ładnie radyjko wejdzie.

Komentarz

• Andrev3
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 6116

Myślę że ramka nie będzie potrzeban i powinno wszystko fajnie pasować. Wrzuć zdjęcia jak już założysz i powiedz jak to działa.
                RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• Quest
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 232

ciekawe czy parktornik z tym zadziala
                  Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.

Komentarz

Pracuję...