Zamieszczone przez Rafal878160
YOSAN TURBO
Zwiń
X
-
YOSAN TURBO
Witam!
Może zna ktoś to radyjko YOSAN TURBO. Wybieram pomiędzy
Uniden 68XL
Uniden 78XL
Yosan turbo
Co do yosana najbardziej mnie interesuje jakość trwałość tego koreańczyka bo co do możliwości raczej jest chwalony.
Co do anteny jeszcze się nie zdecydowałem ale biorę pod uwagę SIRIO TURBO 800 na magnesie bądź też coś do bagażnika na uchwycie no ale to już coś około 1,50cm.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
-
-
Nie znam Yosan-a, ale z czystym sumieniem moge polecic PC68. Mam go w wersji LTW i jestem naprawde zadowolony. Jest to spore radio, jednak bije na glowe wszystkie U520, tansze presidenty itp., a nawet dorownuje Walkerowi, ktory jest duzo drozszy. To jest naprawde dobre radio. Ma dobre filtry, SQ, Rf gain i mike, automatyczna blokada szumow, naprawde niezly seryjny mikrofon! U mnie smiga z ML-145 i jest wypas! Jednak przed zakupem obejrzyj tez Superstara 120 i 360 lub 3900. Wszystkie sa godne polecenia, a ten ostatni poprostu wymiata. Sam planuje jego zakup i do tego Sirio Turbo 5000 :PJest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
Byla: Skoda Octavia 2 Laurin & Klement Estate
Superstar 3900 + Sirio Megawatt 4000
Komentarz
-
-
Ja planuje zakup tej tanszej wersji bez wyswietlacza czestotliwosci. Dla mnie wystarczy, ma wszystko co potrzeba, a i cena jest w miare przystepna. Trzeba tylko pamietac zeby kupic wersje exportowa (czyt. rozblokowana)- 240 kanalow i 14W w AM SSB, LSB, CW, FM i AM. Podobno radio ma naprawde dobre filtry przeciwzakluceniowe. Co do wersji EFT to troche plywa w czestotliwosciach dopoki sie nie rozgrzeje, wiec jak dla mnie odpada.Jest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukanio63Ja planuje zakup tej tanszej wersji bez wyswietlacza czestotliwosci. Dla mnie wystarczy, ma wszystko co potrzeba, a i cena jest w miare przystepna. Trzeba tylko pamietac zeby kupic wersje exportowa (czyt. rozblokowana)- 240 kanalow i 14W w AM SSB, LSB, CW, FM i AM. Podobno radio ma naprawde dobre filtry przeciwzakluceniowe. Co do wersji EFT to troche plywa w czestotliwosciach dopoki sie nie rozgrzeje, wiec jak dla mnie odpada.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
Komentarz
-
-
Mialem na mysli Superstara 3900 TAKIEGO . Polecam tez sprzedawce. Kupilem od niego U68 i bylem naprawde zadowolony z transakcji. Mozesz napisac do niego maila, moze ma jeszcze unideny. Mysle ze z U68 bedziesz bardziej zadowolony niz z Yosana.Jest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
Komentarz
-
-
Yosan generalnie zbiera bardzo dobre opinie. Chociaż jest podobny do Lafayette, to podobno jakość jest lepsza. Yosan Turbo nie ma rf-gaina, co próbuje rekompensować przełącznikiem LOCAL. Warto zwrócić uwagę na model PRO-120, który ma mniej funkcji, ale za to ma RFa.Pozdrawiam
MITOB
I :czerwona: GW
Komentarz
-
-
http://cbradio.szczecin.pl/viewtopic.php?t=3352 tu troche znajdziesz) Ja wlasnie czekam na kuriera z Yosanem Pozdrawiam)Bylo 90Km jest 140 i 310Nm Krecimy wiecej)
O zdrowko Szkodnika pomaga dbac Dr Zoltar)
http://soft-car.pl/
Komentarz
-
-
wielb, ja mam Yosana turbo + sirio omega 27 na magnesie. Jak dla mnie bardzo dobre radyjko.
Jak kupowałem to gość w sklepie mówił, że lepiej wziąć yosana niż presidenta w tej samej cenie.
Ogólnie jestem zadowolony z tego zestawu, brakuje może RF gaina w pokrętle bo ten automatyczny trochę wycisza głośnik, także głośność musi być cały czas na full. :P
Komentarz
-
-
Ojciec ma Yosana Turbo 3031 bardzo fajne radio.
Na youtube jest sporo filmików:
Jak będę do siebie kupował to wezmę Yosana Pro po tuningu, ma on rf gaina, który mi się przyda przez to, że dużo w mieście jeżdżę.
http://konektor5000.pl/index.php?p37...uning-konektor dodatkowo przy tym tuningu można podświetlenie zmienić, na takie że będzie do octavii pasowało
W ogóle to polecam Hasana, gościu ma dużą wiedzę i dobre ceny. Warto się zarejestrować na cb-forum, bo wtedy są jeszcze zniżki: http://www.cb-forum.pl/topics166/ofe...pl-vt12766.htm jakby temat zniknął to jego profil http://www.cb-forum.pl/hasan-lodz,u,13948.htm w podpisie będzie miał na pewno link do aktualnej oferty
Komentarz
-
-
Tez nad tym radiem myślę, swoim pierwszym, pod moją przyszłą RSkę III (jeszcze z miesiąc...) ale ja chcę CB zamontować w schowku koło kierowcy i ... pewnie pójde w MT Legend III - jest mniejszy, a tez bardzo dobry
[ Dodano: Wto 14 Sty, 14 15:13 ]
Nie jest. Poszukaj na Googlach...
Może dzisiaj dostanę info, czy w OIII do schowka wszedły Yosan Turbo 3031 po tuningu, ewentualnie Walker - radia większe, ale lepsze od tych mniejszych Harry III i Legend III; z tego, co patrzyłem w salonie - nie dało rady zdemontowac drzwiczek - to by pewnie weszły, ale z lekkim cięciem kokpitu.
I tutaj mam opory - bo w/w właściciele firm CB (w ilości dwóch) odradzili Walkera...
Komentarz
-
Komentarz