Pozdro dla O1 kombi, ciemna zieleń widziana dzis ok 16 przy szpitalu w Wołominie
CB ermes - montaz w O2 FL
Zwiń
X
-
CB ermes - montaz w O2 FL
Witam, wybaczcie ze samiecam to forum. tematy byly poruszone wielokrotnie o montazu cb w octavi. Pytanie moje tyczy sie montazu cb ermes w miejscu po prawej stronie kolo lewarka zmiany biegow tam gdzie materiał tunel srodkowy. jak to sie sprawuje czy ktos ma sposob montazu tzn wkrecamy srubki czy demontujemy tunel srodkowy i wkrecamy srubki w tym miejscu gdzie cchemy i zabezpieczamy je w jakis sposob? prosze o odpowiedz i nie odsylanie mnie na inne tematy wybaczcie ze zasmiecam tym tematem.
-
-
damlas, mam zamocowany z boku tunelu pomiędzy fotelem pasażera a schowkiem przed nim. Montujesz przez przykręcenie wkrętami cienkimi. Nie ma potrzeby demontażu i wiercenia.
Wadą tego montażu jest to, że widać radio i jak auto stoi często samopas na parkingach narazone jest na wybicie szyby i kradzież.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
piotrek_os, świetnie to wygląda !
Chłopaki nie bawcie sie żadnymi wkrętami mocowaniami, też mam takie radio i przykleiłem sobie je na żep , jeden pasek na tunel a drugi na radio i nie ma bata to już drugie radio tak zamocowane i w kazdej chwili zrywam i chowam i nie spada.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz