jeszcze raz się odezwę...może się powtórzę i nie tylko siebie, ale to że wymieniłeś łożyska nie daje Ci gwarancji że są dobre. Mogło któremuś z nich stać się coś złego podczas prasowania, albo poprostu trefny egzemplarz.
Nawigacja MFD2 i mapy
Zwiń
X
-
Re: Nawigacja MFD2 i mapy
Zamieszczone przez gradekWitam, jestem świeżym użytkownikiem O2 z nawigacją Nexus.
Czy ta navi oprócz oryginalnych map obsługuje także inne mapy? Chodzi mi konkretnie o AutoMapę, IGO etc. Jeśli temat już był poruszany to sorry, ale nic nie znalazłem.
NIE
tu masz mapy
Komentarz
-
-
kmicio, szukaj troszke w necie
np jest taka stronka http://forum.dvhk.pl gdzie są tips&tricks przy nagrywaniu mapprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradekchodziło mi o to na ile jest dokładnaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Próbowałem mapy podlinkowane od adamzg. Niestety zużyłem chyba z 10 płyt, niestety miałem w domu tylko Verbatimy. Korzystałem oczywiście z clona. Niestety po każdorazowym wypaleniu na wyświetlaczu navi pokazuje sie ERROR CD. Czy to jest problem z płytami (kolor nośnika), czy może też problem sprzętowy. Niestety korzystam z laptopa ASUS i nagrywarki DVD TS-L633A.
Przy okazji zapytam takze o zmianę języka na wyświetlaczu komputera na polski. Zapewne istnieje możliwość jego dogrania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradekPrzy okazji zapytam takze o zmianę języka na wyświetlaczu komputera na polski. Zapewne istnieje możliwość jego dogrania.
a navi można zmienić język na polskie opisy, lekor polski jest z plyty
gradek, wejdz na laki forum tam jest opisane co i jak wypalaćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
gradek, a konkretnie?
taka aukcja za 600pln?
była już o tym mowa ale jakoś nikt nie chce zaryzykować padu zegarów w przypadku złego lutowania epromuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
gradek, o ile mi wiadomo, żeby zmienic menu na polskie w MFD2 nie da rady tego zrobić bez lutowania
wiem, bo tak mam u siebie w aucie
a lektor polski jest po prostu na plycie
no i nie dotyczy to MaxiDota tylko samej naviprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Rzeczywiście po wykonaniu telefonu okazuje się, że jest to zmiana języka w navi. Czyli generalnie można tego dokonać samemu z płytki. Tak mi się przynajmniej wydaje. Nie wiem na ile to jest proste i co ewentualnie można zepsuć? Jestem początkującym użytkownikiem więc jeśli możecie udzielic wskazówek proszę o radę, czy bawić się w to samemu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradekjakieś linki do wgrania menu
podjedź do kogoś w twojej okolicy kto zajmuje sie navi i tam ci pewnie pomogąprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz