Zamieszczone przez Duracel1974
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
sprawdzony chinczyk ?
Witam,
Macie koledzy - jakieś sprawdzonego chińćzyka ( radio)?
Który ten model najlepszy ? - bo prawie każde tak samo wygląda.
Co myślicie o tym http://cgi.ebay.pl/2-Din-DVD-GPS-Pla...item3cae2feebe
Może ktoś ma jakiś link do sklepu - żeby takie coś w dobrej cenię kupić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoZamieszczone przez beatnikzast sie czy nie kupic do O2 Tour7.3LPG/100 ~ 60km/h
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoZamieszczone przez beatnikzlotej obudowie tzn?,
Zamieszczone przez beatnikbolero nie ma tylu funkcji..
[ Dodano: Pon 09 Sty, 12 21:24 ]
Trochę mnie skołowało wersji tej samej chińskiej maszyny i producentów dość... Może ktoś pojaśni
[ Dodano: Sro 11 Sty, 12 14:00 ]
jest ktoś z Rzeszowa i okolic, kto ma któregoś z klonów tego chinskiego kombajnu, chętnie bym to zobaczył na żywo.7.3LPG/100 ~ 60km/h
Komentarz
-
-
jako że podobne pytanie zadałem w temacie dotyczącym D95 to teraz chciałbym zadać je tu. Z racji zamiaru zainstalowania radia z nawigacją a columbus traktuje jao wyjście awaryjne to chciałbym aby ktoś odpowiedział jednoznacznie który model z tych wszystkich wymienionych przez was :
1 będzie wyświetlał mi informacje z klimatronika?
2 będzie pokazywał odległość z czujników cofania?
3 będzie współpracował z multifunkcyjną kierownicą?
4 i wreszcie czy będą pokazywane informacje na maxi docie o kierunku jazdy z nawigacji(tu raczej nie sądzę ale pytam)
Dodam że mam OIIFL z kierownica multifunkcyjna, maxi-dotem i klimatronikiem.
Poczytałem to wszystkie dotychczasowe wypowiedzi i owszem były odpowiedzi na niektóre pytania, ale albo dotyczyły starych modeli i w nowych coś miało się zmienic lub dotyczyły OII bez którejś z wymienionych opcji wyposażenia jakie ja mam, a chciałbym wszystkie funkcje które mam dotychczas dalej mieć.
Komentarz
-
-
re
panowie a co sądzicie o:
http://allegro.pl/dedykowane-skoda-8...044240915.html ?
Miał ktoś z Was z takim sprzętem do czynienia? Jak tak to proszę o opinie.
Nie wiecie może jak wygląda sprawa z wyświetlaniem czujników parkowania w octavii sprzed FL?pozdrawiam Macek
Komentarz
-
-
macek, Też się nad tym zastanawiałem, ale ze względu na odległość wybrałem gościa z okolicy bo zawsze łatwiej z reklamacją aby jechać do gostka niż wysyłać sprzęt i negocjować przez telefon. Masz jeszcze z Zabrza ludków co sprzedają podobny sprzęt ale jednak dynavin przebija je jak dla mnie."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafik11jako że podobne pytanie zadałem w temacie dotyczącym D95 to teraz chciałbym zadać je tu. Z racji zamiaru zainstalowania radia z nawigacją a columbus traktuje jao wyjście awaryjne to chciałbym aby ktoś odpowiedział jednoznacznie który model z tych wszystkich wymienionych przez was :
4 i wreszcie czy będą pokazywane informacje na maxi docie o kierunku jazdy z nawigacji(tu raczej nie sądzę ale pytam)
Poczytałem to wszystkie dotychczasowe wypowiedzi i owszem były odpowiedzi na niektóre pytania, ale albo dotyczyły starych modeli i w nowych coś miało się zmienic lub dotyczyły OII bez którejś z wymienionych opcji wyposażenia jakie ja mam, a chciałbym wszystkie funkcje które mam dotychczas dalej mieć.
1,mialem informaje z klimatyzacji
2, byla odleglosc z czujnikow cofania
3,pracowal b. dobrze z kierownica (radio posiada modul CANBUS)
4, NIE BYLO INFORMAJI na maxi docie , ale moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza.
Aktualnie kupilem od zlodzieja :diabelski_usmiech na Allegro Columbusa i poza tym ze mocno przeplacilem (mialo byc nowe, bylo uzywane) to uwazam zy zrobilem WIELKIE glupstwo. Na chinczyku mialem, iGO8, Primo 1.2, Automape a nawet udalo mi sie zainstalowac TomToma (DZIALA!!!). Na Columbusie nawet po wgraniu najnowszej mapy V.8 to nie to samo. Radary mi pokazuje, ale nie ostrzega, mapa smutna i bardzo prymitywna, z obliczanie trasy tez nie jest tak cacy, cacy. Moglem ogladac i DVD i Divix (na Columbusie tylko DVD), mialem BT ktory dzialal z iPhonem 4 (do Columbusa musze dokupic modul za 200 euro). Jedyne co jest lepsze w Columbusie to radio (lapie lapie stacje i RDS dziala cacy) w chinczyku bylo dobrze ale tak na 3/5. Uwazam ze ten model (AS 7608) jest bardzo udany i osobiscie go polecam.
Zaznaczam ze mam Octawie z 2010 roku z czujnikami parkowania i klimatyzacja.Brzydzę się kłamstwem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafik11jako że podobne pytanie zadałem w temacie dotyczącym D95 to teraz chciałbym zadać je tu. Z racji zamiaru zainstalowania radia z nawigacją a columbus traktuje jao wyjście awaryjne to chciałbym aby ktoś odpowiedział jednoznacznie który model z tych wszystkich wymienionych przez was :
Komentarz
-
-
jak uwazacie, warto dac wiecej za VM 6950 cena ok. 3kzl, czy lepiej wziac V&S Gold Edition v.5 za 2,4kzl?Dużo gazu i dwójkę od razu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mezzo-mixjak uwazacie, warto dac wiecej za VM 6950 cena ok. 3kzl, czy lepiej wziac V&S Gold Edition v.5 za 2,4kzl?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
VM to roadrover pod inną nazwą. Btw roadrovera możesz na allegro kupić w tej chwili dużo taniej http://allegro.pl/roadrover-nawigacj...106382246.html
Z tego co czytałem na china-rns.com to roadrover wypuszcza obecnie nowy model oznaczony i10 (ten z aukcji to prima) i przygotowuje się do wypuszczenia stacji z androidemSprzedam kpl. alu 17" 5x112, lampy xenon O2, Hak + wiązka O2, stacja multimedialna do O2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez greg44Pewnie chińczyk
zobaczcie tutaj ANS-510, to wyszlo 30 marca, nowsze jak AS-7608-V5.0
audiosources
Ma fajny feature przy kamerce:(Support OPS,Reversing Vedio,IPAS in the on-screen display)
Zamieszczone przez fanJak dla mnie oryginał to oryginał i dlatego wybrałem ColumbusaTeż made in china. p.s. jak wszystko w tych czasach.
?
7.3LPG/100 ~ 60km/h
Komentarz
-
Komentarz