Inne radio zamiast STREAMa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robert536
    Classic
    • 2009
    • 9

Zamieszczone przez AdamB
    Jak szybko jedziesz świecą daleko i wąsko, a jak wolno to bliżej i szerzej. Gdzieś na forum o tym było.
    tak jest. jak skręcasz w lewo to xenony lekko w lewo skręcają, a jak jedziesz szybciej to jakby lekko dalej świeciły
  • adamscool
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2008
    • 206

Taki temat już był, ale u mnie sytuacja jest bardziej skomplikowana, chce włożyć do Octavii II inne radio konkretnie wysoki model Pioneera wraz z puszką sterująca.
    Kupiłem ramkę, przejście ISO na org Skody, Radio działa ale po wyciągnięciu kluczyka nie gaśnie i nie wyłączają się w nim wentylatorki, a co za tym idzie doprowadzenie najprawdopodobniej do rozładowania akumulatora.
    Czytałem, że za tą funkcję odpowiada CAN czyli nie jest to tak jak w starszych kostkach ze się tylko przewody w ISO zamieniało i działało.
    Czy jeżeli doprowadzę ten dodatkowy PLUS z innego urządzenia które po wyciągnięciu kluczyka gaśnie problem powinien być rozwiązany??
    Chodzi mi o plus z dmuchamy lub klimatyzacji na przykład??
    Wtedy jak wyciągnę kluczyk to radio zgaśnie a pamięć będzie z Plusa na ISO
    Ta Skodzinka twarda była!!!

1,9 TDI 136 z ECUSOFTa

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ja mam podpiętą taką stacje multimedialną. Zerknij do poradników gdzie się podpiąć:
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• Robgold
        Classic
        • 2007
        • 19

Powinno dzialac. Pamietaj, dobrze by bylo aby ten +12V pos tacyjce byl wydajny prądowo bo nie wiadomo jak jest logika zaplonu rozwiazana w tym radiu.

Komentarz

• adamscool
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2008
          • 206

wiem o tym ale zobacze jak da sie podpiąc pod te styki co przesłał shado
          Ta Skodzinka twarda była!!!

1,9 TDI 136 z ECUSOFTa

Komentarz

Pracuję...