Clarion DXZ578RUSB problem ???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kinia6687
    Classic
    • 2011
    • 5

Nie bez powodu kierowcy BMW mają kiepską opinię na temat ich poziomu IQ. Oto kolejny z wielu przykładów, że całkiem zasłużenie.

Panie i Panowie oglądamy do końca i śmiejemy sie razem z kamerzysta ;d
  • jaro_trn
    Classic
    • 2010
    • 35

Witam mam taki problem z radyjkiem, gdy odczytuje pliki z usb i gdy przerzucam do następnego utworu słychać w głośnikach jakby trzaski, szumy.Orientuje się może ktoś co to może być może czy to wada wrodzona tego radia? Może ktoś się spotkał z tym problemem?

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

Re: Clarion DXZ578RUSB problem ???

Zamieszczone przez jaro_trn
      Witam mam taki problem z radyjkiem, gdy odczytuje pliki z usb i gdy przerzucam do następnego utworu słychać w głośnikach jakby trzaski, szumy.Orientuje się może ktoś co to może być może czy to wada wrodzona tego radia? Może ktoś się spotkał z tym problemem?
      Mialam takie tradio w Golfie, wystapil u mnie ten sam problem, jako ze radio bylo na gwarancji, odalam go do serwisu.
      Po trzech tygodniach dostalam nowe radio , przyczyna problemu bylo spalenie sie jakiegos ukladu.

Komentarz

• jaro_trn
        Classic
        • 2010
        • 35

dzięki za odpowiedz tylko moje radio nie ma gwarancji niestety. Orientuje sie może ktoś czy jest możliwość naprawy tego ?

Komentarz

• baca10
          RS
          • 2009
          • 6225

Zamieszczone przez jaro_trn
          dzięki za odpowiedz tylko moje radio nie ma gwarancji niestety. Orientuje sie może ktoś czy jest możliwość naprawy tego ?
          teoretycznie tak, wszystko zalezy jak fachowiec bedzie to robic :?

Komentarz

Pracuję...