[INNE] Markowa alternatywa dla navi Skody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • heniek222
    Classic
    • 2011
    • 19

Znalazłem coś takiego http://www.techlogic.pl/nawigacje-na...et-p-2148.html
    Złapałem za telefon i zadzwoniłem do nich. okazało się że każda z tych stacji jest programowana indywidualnie. tzn jeżeli mamy w aucie parktronic lub klimatyzację, przed zakupem wysyłamy do nich info, a oni wgrywają odpowiedni soft, i cieszymy się informacjami z klimy na wyświetlaczu radia.

Może ktoś już kupował w tej firmie? ciekawe jak się sprawują te stacje?

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

2300 PLNów za ten sprzęt to wielka "promocja" :roll: Dołóż 300 PLN i masz Columbusa.

Komentarz

• redrum
        Classic
        • 2010
        • 2

Panowie czy za 1700zł ta stacja będzie ok :
        Car-tronic to internetowy sklep motoryzacyjny oferujący sprzęt car audio - głośniki, wzmacniacze i radia samochodowe oraz innego rodzaju akcesoria jak np. nawigacje i czujniki parkowania.

Trochę nie wiem czy podchodzi pod temat markowa... i dla pewności nie sprzedaje tylko zamierzam sobie zmienić to co nabyłem(sony) z zakupem auta.
        pozdrawiam
        redrum

Komentarz

• innova
          Rider
          • 2011
          • 554

Zamieszczone przez redrum
          zanim kupisz to sprawdź lub dopytaj czy faktycznie oraz z jakimi ograniczeniami działa RDS w tym urządzeniu

ponadto powinny już być dostępne modele z tunerem DVB-T MPEG-4
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• lilo
            RS
            • 2006
            • 4315
            • Mercedes-Benz

redrum, całkiem ciekawie to wygląda
            Daniel

Komentarz

co sądzicie o tym ? : http://allegro.pl/peiying-radio-dvd-...762360870.html
              Stylistyką nawiązuje do radyjek seryjnych octavii więc nie zepsuje wyglądu .. za cene 1500 zł warte dokładniejszego obadania :wink: jestem ciekaw jak by to grało

Komentarz

• lilo
                RS
                • 2006
                • 4315
                • Mercedes-Benz

OctiJ, to kup i zdaj relacje pierwsze koty za płoty :szeroki_usmiech

Ja w przyszłym roku planuję kupić i mocno wydaje mi się że będzie to chińczyk ze względu na automapę
                Daniel

Komentarz

• Nexus6
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 4847
                  • Volkswagen

Zamieszczone przez OctiJ
                  jestem ciekaw jak by to grało
                  jak zagra lepiej od Columbusa to będę w szoku :shock:

tak gwoli przypomnienia, ten wątek jest o markowych alternatywach dla fabrycznej navi, a nie o chińskich szrotach :evil:
                  With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Nexus6, peiying raczej szrotem nie jest : http://www.peiying.pl/
                    To coś w stylu bodajże JVC
                    Aczkolewiek nie wykluczam że mogę się mylić :wink:

Komentarz

• Nexus6
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2004
                      • 4847
                      • Volkswagen

OctiJ, to tylko "obrandowana" chińszczyzna, którą od JVC dzielą lata swietlne
                      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Szkoda bo bardzo się nastawiłem na to cuś ... szukać będe dalej , jak znajde to linka wrzucę

Komentarz

• innova
                          Rider
                          • 2011
                          • 554

Zamieszczone przez OctiJ
                          Szkoda bo bardzo się nastawiłem na to cuś
                          OctiJ, peiying który wskazałeś ma na chwilę obecną wyświetlacz o niewielkiej jak na panujące trendy rozdzielczości
                          --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• Mihau
                            RS
                            • 2009
                            • 7460
                            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Przecież PAOLO ma takie radio :szeroki_usmiech
                            O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

innova, ja i tak w aucie nie oglądam filmów a do nuvigacji by wystarczył ... cyba

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                RS
                                • 2009
                                • 6626
                                • Volkswagen
                                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Nexus6
                                to tylko "obrandowana" chińszczyzna, którą od JVC dzielą lata swietlne
                                zgadza się choć JVC to też nie to co kiedyś. Tak gra ten "chiniec"
                                [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QiWXZzSNcCw [/youtube]
                                posiada też wiele innych funkcji.
                                Filmik jak kiedyś bawiłem się tym radyjkiem. ops: Muza była by lepsza ale to teledyski zgrywane z neta...no i żeby to grało porządnie to głosniki w skodzie trzeba by zmienić ale jak dla mnie wystarczy melomanem nie jestem :wink: aha na monitorze jest jeszcze ori folia bo nie zrywałem ops: więc jakość obrazy była by lepsza bez niej ale i tak daje radę. I jeszcze jedno te filmiki były na DVD a teraz dałem kartę 8 GB więc o wiele szybciej się to zbiera.

Zamieszczone przez innova
                                peiying który wskazałeś ma na chwilę obecną wyświetlacz o niewielkiej jak na panujące trendy rozdzielczości
                                zgadza się, są już lepsze modele o wyższej rozdzielczości i za tą samą kasę możesz je kupić, warto pogrzebać na necie.
                                PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• lilo
                                  RS
                                  • 2006
                                  • 4315
                                  • Mercedes-Benz

PAOLO ESCO, A tak ogólnie to jesteś zadowolony z tej navi :?: czy wolałbyś inną
                                  Daniel

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 6626
                                    • Volkswagen
                                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Navi i dvd działa super - jestem bardzo zadowolony. Natomiast co do radia to inaczej rozmieścił bym sterowanie zmianą programów i dał możliwość zmiany kolorów wyświetlacza w radiu ew "tapet" ja tak miałem w byłym JVS DVD. Jak na "chińca" i nie tylko to sprzęt daje radę choć cena i tak jest zbyt wysoka - tak około 1200/1400 zł to by było w sam raz :szeroki_usmiech

Zwłaszcza navi jest super pomocne a na DVD moi pasażerowie oglądnęli już w trasie chyba wszystkie odcinki Sensacji XX wieku :szeroki_usmiech i sobie chwalą taki sposób przekazywania wiedzy (kuwaaaa właśnie w trakcie oglądania Zabójstwa Kennedy'ego tak się zagadaliśmy na ten temat, że fotoradar zrobił mi fotę :lol: w zabudowanym jakieś 80... ops: ) - to przez te DVD było
                                    No i do zestaw głośno mówiący z Bluetoothem też daje radę.
                                    Wygoda a do dobrego idzie się szybko przyzwyczaić :wink:

Komentarz

• lilo
                                      RS
                                      • 2006
                                      • 4315
                                      • Mercedes-Benz

PAOLO ESCO, za 1500zł widziałem
                                      A jak mautomapa chodzi . A jeszcze jedno czy idzie ściemnić i rozjaśniać wyświetlacz tak żeby po gałach nie dawało :?:
                                      Daniel

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 6626
                                        • Volkswagen
                                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez lilo
                                        jak automapa chodzi
                                        zajebiście! ...i to "każda" nie tylko Auto Mapa ...ale inne mapy navi też.
                                        Zamieszczone przez lilo
                                        czy idzie ściemnić i rozjaśniać wyświetlacz tak żeby po gałach nie dawało
                                        własnie NIE.... tz mozesz sobie ustawić w menu urzadzenia jaśniej ciemniej ---> ale masz opcje wyłaczenia monitora w nocy jednym przyciskiem...jak ruszysz jakąś gałkę to się sam rozjaśnia - niby nic ale przydatne.

Bym zapomniał a ważne!!! Ja miałem wcześniej Swinga i instalacja była gotowa tylko kostki przepieliśmy i wszystko jest OK ale jak koledzy nie mieli radia wcześniej zamontowanego w Skodzie to wiem, ze był problem z odbiorem fal radiowych - musieli coś tam kombinować ale to chyba "normalka" w Octavi - nie tyle co sama wina radia ( u mnie nie ma problemu całą Polskę przejechałem i wszytsko grało ).

Komentarz

• lilo
                                          RS
                                          • 2006
                                          • 4315
                                          • Mercedes-Benz

PAOLO ESCO, a wyświetla ci dane z klimy itd. A jak z maxi'dot pokazuje coś tam :?:
                                          Daniel

Komentarz

• ootomaszoo
                                            Ambiente
                                            • 2011
                                            • 117

Ja się zastanawiam nad dnx 9280bt, ale trzeba kupić jeszcze ramkę, no i podstawowe pytanie, 5.10.2011 odbieram nowiutką OIIFL - co z gwarancją, czy sam mogę sobie takie radyjko wmontasić, bez straty gwarancji ?
                                            Wiem, zaraz zapytacie, to czemu sobie nie kupiłem od razu columbusa, odpowiedz prosta - auto służbowe i nie miałem wpływu na to co jest w środku
                                            ----------------------------------------------------------
                                            Zapraszam: www.dwakolory.pl - zabawki czarno białe

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 6626
                                              • Volkswagen
                                              • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez lilo
                                              wyświetla ci dane z klimy
                                              nie - nie mam maxidota.
                                              Jako dodatek po wbiciu wstecznego automatycznie uruchamia sie kamera cofania.

Komentarz

• krissos
                                                Elegance
                                                • 2011
                                                • 840
                                                • Honda
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez redrum
                                                Car-tronic to internetowy sklep motoryzacyjny oferujący sprzęt car audio - głośniki, wzmacniacze i radia samochodowe oraz innego rodzaju akcesoria jak np. nawigacje i czujniki parkowania.

Trochę nie wiem czy podchodzi pod temat markowa... i dla pewności nie sprzedaje tylko zamierzam sobie zmienić to co nabyłem(sony) z zakupem auta.
                                                pozdrawiam
                                                redrum
                                                A gdzie znalazłeś za tą cenę? Szukam ale najtaniej nowe jest za 1999zł.
                                                "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                                                ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• ToMo1978
                                                  Ambiente
                                                  • 2011
                                                  • 161
                                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Poszukuję osoby która posiada GMS 7706 albo 7708. W innym wątku kolega otrzymał potwierdzenie od sprzedawcy, że model 7708 będzie wyświetlał wizualizację cofania (analogicznie klimatronik pewnie również). Przy modelu 08 nie trzeba zmieniać ramki jak ktoś ma Streama tak jak ja. Oczywiście wygląda ten model gorzej niż 06 (bliźniaczo podobny do Columbusa). Bardzo proszę o info jak działa Wam ten sprzęt w O2 przed liftem.

Komentarz

• krissos
                                                    Elegance
                                                    • 2011
                                                    • 840
                                                    • Honda
                                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

W poszukiwaniu radia trafiłem na dość ciekawą alternatywę DYNAVIN
                                                    Obsługuje wszystko co potrzeba

Znalazłem jeszcze jedno radyjko Erisin ES898
                                                    "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                                                    ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

Pracuję...