Nie fabryczne radio a sterowanie z kierownicy?!?!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xpawlak
    Drive
    • 2011
    • 73

Zamieszczone przez majkel123
    Zamieszczone przez Mihau
    ile to %?
    nie wiem :lol:
    :haha: :2kc

Jako, ze przywyklem do sluchania w samochodzie mp3 z "pendrajwa" :szeroki_usmiech to troche mnie drazni wrzucanie plyt do zmieniarki i ze tak malo muzy na audio wchodzi. Z drugiej strony z oryginalnym radiem auto moim zdaniem wyglada lepiej a co najwazniejsze steruje z kierownicy (z wygladu moge zrezygnowac, ale nie ze sterowania) A wiec tu pytanie ktorego kazdy juz sie domysla :twisted:

Czy jest jakas mozliwosc zintegrowania nie fabrycznego radyjka z kierownica wielofunkcyjna?!
    Czy potrzebne jest jakies dodatkowe podpiecie czy kwestia lezy po stronie radia?!

Komentarz

• Krzycho-63
      Rider
      • 2007
      • 628
      • Superb II (3T4)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Golas27
      Czy jest jakas mozliwosc zintegrowania nie fabrycznego radyjka z kierownica wielofunkcyjna?!
      Jest
      Zamieszczone przez Golas27
      Czy potrzebne jest jakies dodatkowe podpiecie czy kwestia lezy po stronie radia?!
      Potrzebny jest tzw. adapter.Nie wszystkie działają prawidłowo.Ja osobiście sprawdzałem JVC i PIONEER.Działa tylko sterowanie z kierownicy.Jezeli masz maxidota to zapomnij o tym.Tak wogóle to w skodzie jest specyficzny system sterowania z kierownicy.Koszt w tej chwili ok.300pln.Mnie to nie satysfakcjonowało i dałem spokój.
      Skoda Superb II Ambition
      2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

Aha dzieki. Wystarczajaco jestem zniechecony juz :lol: To lepiej pomyslec o adapterze z usb i zostawic radyjko w spokoju.

Komentarz

Pracuję...