Zamieszczone przez Deo
mocowanie gruszki / mikrofonu od CB
Zwiń
X
-
tomTagi: Brak
-
-
prozaiczna sprawa - ale gdzie przymocować gruchę od CB? Na razie wisi mi na dźwigni zmiany biegów bądź leży na półce - zajmując miejsce - dodam, że mam CB w miejscu po popielniczce w OI.
zastanawiałem się już czy nie przykręcić uchwytu do deski rozdzielczej, ale jakoś szkoda mi cały czas wiercić w niej dziury.
cos możecie poradzić?©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
:arrow: zdjęcia
-
-
Zamieszczone przez ahmed799faj3r, zdradzisz jaki??
wsadzę prostą blaszkę pod ten sam nawiew tak jak ty to zrobiłeś - ale od dołu, a jej drugi koniec pod ramkę otaczającą konsolę środkową - do niej przykręcę taki mały metalowy uchwyt do gruchy, jaki posiadam (takiej blaszki jak na twoich zdjęciach to nie mam).
w ten sposób będę miał gruchę od CB trochę niżej niż Ty - pomiędzy nawiewem a przyciskiem ogrzewania szyby tylnej.©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
:arrow: zdjęcia
Komentarz
-
-
Ja mam radio w popielniczce, a gruchę przewieszoną przez prawe udo.
Prawa ręka (oparta łokciem na podłokietniku) wykonuje tylko skręt przedramieniem w lewo o ok. 70 stopni i już trzyma gruchę
A tak poważenie: nie po to ukrywałem radio w popielniczce, żeby demaskować się przykręconym zaczepem. Jedyne miejsce, które jeszcze wchodziłoby w grę, to po prawej stronie kierownicy, na wysokości włącznika świateł.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zolw201Zamieszczone przez michal05pomysł rewelacyjny też tak zrobię u siebie tylko jeszcze muszę CB do popielniczki schować. dużo z tym roboty ??
Komentarz
-
-
Nie "dynda" Trzyma się fajnie i ani grucha ani kabel nie przeszkadza w prowadzeniu. Już w drugim aucie stosuję ten patent. Nie trzeba specjalnie trafiać, gdy chce się ją odwiesić. A co do rozmiarów... jest wygodna a w razie czego to i do samoobrony posłuży
pozdrawiamPozdrawiam
MITOB
I :czerwona: GW
Komentarz
-
Komentarz