Zamieszczone przez loyd
MFD DX jak podlaczyc
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
MFD DX jak podlaczyc
Kupilem orginalna navigacje MFD DX, mam do niej antene gps, mapy, oraz zmieniarke, wczesniej w octavce mialem zwyklego kaseciaka symphony, co potrzebuje jeszcze zeby uruchomic mfd?? mam kod ale navi nie dziala, wlacza sie, odtwarza cd ale w trybie navigacji nie wyznacza drogi, slyszalem cos o tym ze trzeba jakis czujnik z abs-u brac ale po co i gdzie go szukac??Kiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS
-
-
po prawie rocznym bezproblemowym uzytkowaniu wystapil problem, mianowicie po rozladowaniu sie akumlatora navi sie zablokowala, proszac o podanie kodu, jako ze mialem 3 rozne kody wpisywalem je pokolei i navi teraz wyswietla code loked, co zrobic, czy odpiecie klemy na dluzszy czas da rade aby przywrocic mozliwosc wpisywania kodu, ktory mam i wiem ze bedzie w 100% pasujacymKiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS
Komentarz
-
cuma_michal, Wprowadzenie nieprawidłowego numeru
kodu
Po potwierdzeniu nieprawidłowego numeru
kodu miga napis SAFE w polach liczbowych,
pod którymi pojawia sięm eldunek „Pierwsze
wprowadzenie kodu nieprawidłowe”.
Teraz można powtórzyć proces wprowadzania
jeszcze tylko jeden raz.
Jeżeli ponownie wprowadzony zostanie nieprawidłowy
kod, w polach liczbowych wyświetlony
zostanie napis SAFE. Pod polami liczbowymi
pojawia sięk omunikat „Urządzenie zablokowane”.
Urządzenie zostanie zablokowane na ok.
1 godzinę, tzn. nie będzie można go uruchomić.
Po upływie godziny, w czasie której urządzenie
musi być włączone, a kluczyk umieszczony w
wyłączniku zapłonu, gaśnie wskazanie próby i
blokade elektroniczną można usunąć w sposób
opisany wyżej.
Nadal obowiązuje jednak cykl – dwie próby,
jedna godzina blokady.
Komentarz
-
bede jutro próbowal bo na ta chwile odpialem aku bo pomyslalem ze jak zostawie go na 24h to moze sie zrestartuje, ale dzieki wielkie za rozwiazanie, mam nadzieje ze poskutkujeKiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS
Komentarz
Komentarz