RNS310 zamiast swinga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kable
    Classic
    • 2011
    • 15

RNS310 zamiast swinga

Możemy zabrać od Ciebie tapicerkę, na profesjonalną renowację. Niestety nie da się jej przeprowadzić na fotelach w aucie, należy je wymontować. (środki są nakładane metodą natryskową) Takiej renowacji nie da się tez przeprowadzić w jeden dzień.

Tu masz więcej o usłudze:
  • Marcinolsz
    Classic
    • 2010
    • 8

RNS310 zamiast swinga

Witam..
    Proszę o pomoc znawców tematy- czy zamiana swinga na RNS310 z VW nie bedzie problemem.. Jest to chyba dokładnie to samos co amundsen w skodzie, pomijam podświetlenie..
    na alledrogo są za ok 1100 z kartą kodową, co daje dużo tańsze rozwiązanie. do tego karta 32 GB i mamy navi i mp3 ( czego mi brakuje bradzooo... szczególnie mp3)...
    Tylko własnie pytanie - czy jest to pełne plug&play???
    Logo VW pewnie można zamienić, kolor- cóż CCC- cena czyni cuda).. Ważne żeby maxi dot pokazywał manewry, mapy na kartę i w drogę...
    Będe wdzięczny za pomoc.. Może ktoś to ma zamontowane...

Komentarz

• _tm_
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 2333
      • Superb III (3V3)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Re: RNS310 zamiast swinga

Zamieszczone przez Marcinolsz
      Witam..
      Proszę o pomoc znawców tematy- czy zamiana swinga na RNS310 z VW nie bedzie problemem.. Jest to chyba dokładnie to samos co amundsen w skodzie, pomijam podświetlenie..
      na alledrogo są za ok 1100 z kartą kodową, co daje dużo tańsze rozwiązanie. do tego karta 32 GB i mamy navi i mp3 ( czego mi brakuje bradzooo... szczególnie mp3)...
      Tylko własnie pytanie - czy jest to pełne plug&play???
      Logo VW pewnie można zamienić, kolor- cóż CCC- cena czyni cuda).. Ważne żeby maxi dot pokazywał manewry, mapy na kartę i w drogę...
      Będe wdzięczny za pomoc.. Może ktoś to ma zamontowane...
      A czy to jest cena z mapami ? Bo mapy w Skodzie kosztują chyba ok. 500 zł, a do Amundsena raczej nie znajdziesz w internecie.
      S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
      Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
      -------------------------------------------------------------------------
      O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
      O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
      O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• fi
        Classic
        • 2010
        • 6

Odswierzam temat, bo pojawily sie zestawy z mapami za 1000 PLN. Tylko jest to wlasnie RNS310, nie amundsen - czy da sie to bez problemu zamontowac w skodzie? Nie zalezy mi na maxi dot, bo go nie mam. Na czujnikach parkowania tez, bo ich tez nie mam. W sumie na climatroniku tez, bo panel klimatyzacji jest calkowicie wystarczajacy.

Troche glupie to czerwone podswietlenie, ale coz

Komentarz

Pracuję...