PY9933 Multimedialny system nawigacji przeznaczony do OII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bernardo
    L&K
    S_OCP Member
    • 2005
    • 1083

Zamieszczone przez t271828
    Zamieszczone przez krzys301
    ale przy kosztach w Aso , okolo 380 zl,
    Skad wziales te kwote? OIDP caly serwis po 15 tys kosztowal cos 600 zl
    To 380 to chyba sam serwis LPG...
    aczkolwiek...
    NajtFukinPatrol North-West
    Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
    WhitePride :smokedevil

6,92 s do setki by DGW
  • neck99
    L&K
    S_OCP Member
    • 2005
    • 1326

info instrukcja etc na stronie producent - > http://www.peiying.pl/content_pl/py9933

Ktoś ma to moze zamontowane ? Ostatnio testowali w TVN Turbo i dobrze wypadło. Ale wiadomo, że dobrze to może wypaść i samochód TATA jak sie przekona testującego
    OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
    SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I

Komentarz

• kbjanek
      Rider
      • 2009
      • 381

znalazlem takie cos:
      W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

u takiego pana:

jakos mnie to nie przekonuje

Komentarz

• miguello
        RS
        • 2008
        • 1849

neck99, co do samej firmy Peiying to mogę Ci powiedzieć że oglądałem ich show car,a teraz przez weekend, i cały ten sprzęt wygląda wporządku. Z tego co mówił mi znajomy który nabył radyjko tej firmy są różne opinie jedni są zadowoleni inni twierdzą że jakość ( w sensie obudowy, plastiku itp) słaba, ale on kupił i jest zadowolony :wink:

Komentarz

• aLBATROS
          Ambiente
          • 2010
          • 104

Orientuecie cie się jak wygląda jakość dźwięku tego radyjka? Bo mam oryginalnego stream-a i nie interesuje mnie sprzęt który odtwarza muzykę gorszej jakości (chociaż i ten nie odtwarza w spaniałej jakości).

Komentarz

• ahmed799
            RS
            • 2009
            • 6871
            • Ford

Dziś testowali to radyjko w "Gadżet" na TVN TURBO. Pomimo że to polski produkt chwalili sobie ten sprzecik po kazdym wzgledem. Np. matryca LCD ma ostre kolory, nie zostaja na niej odcisniete palce, widac na niej dobrze nawet w sloncu. Wszystkie funkcje sprawują sie rewelacyjnie. Tylko cena troche wysoka podawali ok 2700.

aLBATROS, co do odtwarzania audio to mi się wydaje, że to nie wina radia a naglosnienia bo to jest najważniejsze w tym wszystkim.

филип
            Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• Rok z Bagien
              L&K
              • 2010
              • 1172

Ja znalazłem coś takiego:

Nie wiem, czy to to samo, czy jakiś niższy model. :?

Byłbym wdzięczny, gdyby się jakiś spec odezwał, bo mam jeszcze możlliwość odmówienia Swinga (O II się dla mnie produkuje )

Co sądzicie ? warto ?

Komentarz

• Adamu
                L&K
                • 2006
                • 1384

Zamieszczone przez ahmed799
                co do odtwarzania audio to mi się wydaje, że to nie wina radia a naglosnienia bo to jest najważniejsze w tym wszystkim.
                jest zupełnie odwrotnie, odtwarzacz stanowi serce systemu, IMO od niego charakter systemu zależy najbardziej. Niedoskonałości źródła słychać już na budżetowym zestawie głosników.

jeśli ten peiying ma wyjście cyfrowe albo optyczne to ekektronika audio odtwarzacza nie bedzie miała znaczenia a samo urządzenie może być hitem nawet wśród purystów brzmienia. (zapewniając możliwość podłączenia procesora lub zewnętrznego DAC)

Komentarz

Pracuję...