Hmm trochę pracy włożone ale :| ten przewód kiepsko wygląda tak jak i mocowanie radia. Co do praktyczności to wydaje mi się że nie zdaje egzaminu. Sorki za słowa krytyki ale jak dla mnie kiepsko. Szkoda pracy i czasu.
DVD / USB - w zagłówku
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez macherstudioProszę o Wasze opinie nt. funkcjonalności, zasadności zakupu oraz propozycji egzemplarzy.
Ma spełniać funkcję "uciszacza" dla mojego synalka i jak wygląda kwestia instalacji plug i play ?
Komentarz
-
-
A ja kupiłem nie dawno taki oto wynalazek:
Rebel Electro to miejsce, gdzie kupisz wszystko, co jest potrzebne w Twoim domu - od baterii, żarówek, słuchawek, telewizorów i innych produktów RTV oraz AGD, po urządzenia mobilne, jak smartfony i tablety czy elektronarzędzia. Zapraszamy do ponad 70 sklepów Rebel Electro w całej Polsce
i muszę powiedzieć że spisuje się rewelacyjnie. Bajki czy filmy mam zapisane w telefonach (n95 8gb i samsung omnia II) i poprzez kabel tv out dedykowany dla nokii (działa też z omnią) podłączam telefon do tego właśnie tv. Jakość dźwięku może nie poraża, jednak nawet przy prędkościach rzędu 140-150 km/h nie ma problemu z tym aby córka siedząca na tylnej kanapie mogła spokojnie oglądać. A co do montażu, to poprzez otwory w ramce montażowej przepuściłem dwie taśmy materiałowe i doszyłem klamry takie jak w dziecięcych plecakach. Klamry maja z jednej strony regulacje długości taśmy, co daje możliwość stabilnego montażu na zagłówku. Problemem mogą być tylko kable. Co prawda z monitora wychodzi tylko dwa, ale jeśli dodamy do tego zasilanie pod gniazdo zapalniczki , oraz kabel tv out telefonu,to robi się niezły bałaganik. Planuje wszystkie przewody wcisnąć w termokurczkę, a do boku oparcia przyszyć małe kawałki rzepa, aby na czas podróży zapanować jakoś nad tą plątaniną kabli. A docelowo planuje dokupić jeszcze to:
Rebel Electro to miejsce, gdzie kupisz wszystko, co jest potrzebne w Twoim domu - od baterii, żarówek, słuchawek, telewizorów i innych produktów RTV oraz AGD, po urządzenia mobilne, jak smartfony i tablety czy elektronarzędzia. Zapraszamy do ponad 70 sklepów Rebel Electro w całej Polsce
i kable sygnałowe puścić pod środkowym tunelem. A co do tego peiyinga py 9001, to może ktoś z was miał do czynienia z radioodtwarzaczami tej marki??? Wiem że to chińszczyzna ale może jakoś to zagra???W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Zamieszczone przez hermioli1Wiem że to chińszczyzna ale może jakoś to zagra???
hermioli1, i tu się mylisz Peiying to Polska firma :szeroki_usmiech
Ta marka jak narazie jest znana tylko na rynku Polski(choć próbuja uderzać na ościenne kraje) każdy z nas moze sobie wymyślic nazwę potem udać się do odpowieniej fabryki w Chinach i czekać na przypłyniecie kontenera z zamówionym sprzętem a dalej to odpowieni marketing itd.
Polski to był Tonsil
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez macherstudioProszę o Wasze opinie nt. funkcjonalności, zasadności zakupu oraz propozycji egzemplarzy.
Ma spełniać funkcję "uciszacza" dla mojego synalka i jak wygląda kwestia instalacji plug i play ?
[ Dodano: Sob 29 Maj, 10 14:06 ]
PRC = CHINA ? ) ?
[ Dodano: Sob 29 Maj, 10 14:07 ]
I jaki koszt całkowity jak z gwarancją
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudioPRC = CHINA ? ) ?
[ Dodano: Sob 29 Maj, 10 14:07 ]
I jaki koszt całkowity jak z gwarancją
Komentarz
-
Komentarz