Radio peiying 9001

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SoulReaver
    Classic
    • 2011
    • 12

Radio peiying 9001

Zamieszczone przez kuba999
    To proponuję założyć z tymi osobami oddzielny wątek, nie wiem może jakieś wspólne spotkania sobie zorganizujecie, razem ponarzekacie sobie na "łódzkie ocp". Może założycie jakiś blog o samochodach, skoro tylko o tym chcecie rozmawiać itd. itp.
    [/quote]

W mojej ocenie wcale tego nie trzeba robic, ten wątek jest otwarty i można pisać o czym się chce - tematy luźne, może byc o autach może być o przyjaźni rafiego z gachulem. wszystko jedno bez cenzury i bez epitetów i obrazy.

Jesli jest zatem rzekome zainteresowanie gadaniem o czymś innym to dlaczego w takim razie użytkownicy potrafią napisać PW a nie potrafią napisać posta? To jest w istocie niezwykle proste, każdy zainteresowany zalogowany użytkownik moze rozpocząć rozmowę na dowolny temat.

Dodatkowo to nie jest tak że o pierdołach jest za dużo, widocznie za mało jest chętnych na dyskusje na inne tematy. Trzeba jednak też mieć umiar bo jeśli ktoś natomiast myśli, że znajdzie tu receptę na to jak zaślepić EGR i będziemy się nad tym miesiąc rozwodzić, bo być może temu komuś się nie chce użyć szukajki w wątku technicznym, to nie zamierzam tego komentować.

na spotach naprawdę nie otwieramy masek i nie wlepiamy się godzinami na silniki.
  • eMeM
    Drive
    • 2010
    • 73

Radio peiying 9001

Witam! Jako ze to mój pierwszy post i temat bądźcie wyrozumiali

Problem jest następujący kupiłem radio jak w temacie gra elegancko lecz są dwa problemy
    1. Gdy włączę radio (silnik zgaszony) obraz jest włącza się bez problemów po uruchomieniu auta dzwięk jest odtwarzany ale ginie obraz (robie się biały) po wyłączeniu i włączeniu radio wszystko wraca do normy.

2. Podczas uruchomienia silnika i potem radia wyskakują ostrzegawcze napisy by nie oglądać filmów podczas jazdy trwa to ok 15 sekund wiem ze to mały problem ale uciążliwy.

Jeśli jesteście w stanie proszę o pomoc

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

1. Bug w sofcie
      2. Masz zapewne kabelek, który należy podłączyć do ręcznego. Podłącz go do masy i spokój. Poczytaj też instrukcję, może tam coś znajdziesz.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• eMeM
        Drive
        • 2010
        • 73

Zamieszczone przez shado
        1. Bug w sofcie
        2. Masz zapewne kabelek, który należy podłączyć do ręcznego. Podłącz go do masy i spokój. Poczytaj też instrukcję, może tam coś znajdziesz.

1. Możesz dokładniej?
        2. No właśnie nic

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ad1. W czasie odpalania samochodu w instalacji jest spadek napięcia. Przy tworzeniu radia to jest po prostu niekończąca się opowieść. Problemy z tym związane fixuje się do ostatniego dnia przed produkcją Wygląda na to, że to radio to zapewne tania chińszczyzna, która była mało testowana. Jedyne rozwiązanie to wgranie jakiejś aktualizacji oprogramowania jeśli jest takowa dostępna. Możesz też próbować reklamować. Może wtedy wgrają ci jakiś nowy soft, albo wymienią radio na inne.
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• Zelu00
            Classic
            • 2009
            • 32

Zawsze moze zamontowac duze kondensatory

Komentarz

Pracuję...