kupowałem u nich kilka razy oliwkę, ok. Filterków nie mają.
montaż car audio
Zwiń
X
-
dobre kable używka
dobre kable nówka
z tym ze do konca bagażnika potrzebujesz 5,5m.
osobiście polecam produkty audison connection.
zajrzyj również na stronę www.essa.pl w poszukiwaniu kabli holywood.
montaż to różnie w 1000zł powinieneś się zmieścic. (bez jakiejś tam mega wypasionej zabudowy)
[ Dodano: Wto 22 Cze, 10 17:59 ]
ps. i tę tubę to od razu na allegro wystaw, szkoda kasy aby sie marnowała w ten sposób
Komentarz
-
-
jak jesteś na początku to możesz zdecydować czy robisz sam czy dajesz komuś,
w Siedlcach masz Arti-Car partnera EASCA http://www.articar.com.pl/ zadzwoń podpytaj.
co do tuby to tu etap budowy nie ma znaczenia, ważny jest cel do którego dążysz. jesli chcesz zeby grało to ją wymień na normalnego suba ale jeśli zadowala cię buczenie z bagażnika to tubka świetnie się sprawdzi. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
co do kabli to spytaj czy fi jest samej żyły miedzianej czy razem z izolacją ostatnio ziomek też kupił kabelki, fakt izolacja gruba ale żyła może miała 2,5 mm
co do tuby jak piszą przedmówcy nie robi upcy upcy tylko buu buu ja mam skrzynkę mb qart głośnik 250w (26cm) lepiej gra niż nie jeden blaupunkt ( wiem bo testowałem) ale to wszystko zależy czego słuchasz
Komentarz
-
-
Szczerze polecam firmę Arti-Car w Siedlcach, chłopak ma niesamowitą wiedzę z zakresu car audio. Pojechałem do niego a on doradził co kupić i pomógł wybrać coś sensownego. No i na koniec posadził mnie w swoim samochodzie i pokazał jak powinno brzmieć dobre nagłośnienie no i do czego mam dążyć ))))1.9 TDI 90 KM 4.2 - 4.5 l/1OO trasa 6.2-6.5 miasto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcello01znacie może kogoś z Warszawy lub bliskich okolic co by mi to wykonał ??1.9 TDI 90 KM 4.2 - 4.5 l/1OO trasa 6.2-6.5 miasto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrw79Chłopie montaz przewodów , wzmacniacza i jakiejś tuby to nic skomplikowanego. Ja zrobiłem to sam , co prawda zajęło mi to trzy wieczorki po pracy , ale wiesz zimne pifko i można sobie z tym poradzić , w końcu gdzie Ci sie spieszy
Sam szukam dobrego CA najchetniej blisko czyli wawa i okolice, bo w nowym aucie nie chce mi się grzebac i nic nie popsuć, czasami się poprostu nie chce
Kiedyś bym polecił Herdiego, ale teraz chłopak odszedł od zawodu :roll: i dłubie tylko okazjonalnie, jest jeszcze znana mi Barieradzwieku.pl. Ale może znacie jeszcze jakieś dobre firmy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrw79Chłopie montaz przewodów , wzmacniacza i jakiejś tuby to nic skomplikowanego. Ja zrobiłem to sam , co prawda zajęło mi to trzy wieczorki po pracy , ale wiesz zimne pifko i można sobie z tym poradzić , w końcu gdzie Ci sie spieszy
[ Dodano: Czw 08 Lip, 10 17:37 ]
całoś podłączona tymi o to kablami http://www.allegro.pl/item1083223581...ni_kurier.html
robi robote
[ Dodano: Nie 18 Lip, 10 13:03 ]
i pierwszy problem otóż wzmacniacz ma prąd ale nie gra tubka /: nie wiem co jest grane możliwe że coś we wzmaku się pokrzaczyło ??
Komentarz
-
Komentarz