Witam.
Udało mi się kupić radio z GPS lecz bez dokumentacji. Działa prawidło ale czy wszystko? Nie mam do niego instrukcji obsługi. Gdyby ktoś takową miał byłbym bardzo wdzięczny.
Dołączam zdjęcie i z góry dziękuję.
Rebel Electro to miejsce, gdzie kupisz wszystko, co jest potrzebne w Twoim domu - od baterii, żarówek, słuchawek, telewizorów i innych produktów RTV oraz AGD, po urządzenia mobilne, jak smartfony i tablety czy elektronarzędzia. Zapraszamy do ponad 70 sklepów Rebel Electro w całej Polsce
Witam.
Udało mi się kupić radio z GPS lecz bez dokumentacji. Działa prawidło ale czy wszystko? Nie mam do niego instrukcji obsługi. Gdyby ktoś takową miał byłbym bardzo wdzięczny.
Dołączam zdjęcie i z góry dziękuję.
panowie a jakie radyjko polecanie do o II z nawigacja oraz z budowanym modułem Bluetooth ?
dzis natrafiłem Stacja multimedialna 2din Phantom DVM 130 wydaja na porządny sprzęt czy ktoś może z was użytkuje powyższy model
Dzięki Waszemu zaangażowaniu już wiem, że jest to sprzęt firmy SUAV model CAV-8070SA.
Może ktoś znajdzie u siebie instrukcję i może się nią podzielić. Producent nie udostępnia.
Komentarz