Radio stream + safe-kod

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dynia
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2005
    • 134

Radio stream + safe-kod

Pulse, oleju bron boze nie wylewam gdzie popadnie - calkowicie sie z Toba w tym temacie zgadzam ! Uzywam przepracowanego oleju do impregnowania drewna - mam spora dzialke wiec taki olej sie zuzywa. Ostatnio kanister przepracowanego oleju dostal ode mnie kierowca takiej starej koparki na gasiennicach - ucieszyl sie jak dziecko a potem wlal to do zbiornika jako paliwo :shock: :shock: :shock:
    Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
  • palioza
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 417

Radio stream + safe-kod

Witam,

ostatnio wymienilem sobie fabryczne radio stream na nawigacje mfd2 (oryginal do OII). Chcialbym sprzedac moje stare radyjko (allegro czy cos) ale zorientowalem sie po deinstalacji (w serwisie) ze nie wiem gdzie mam kod do starego radia Wiecie moze gdzie on jest? (kupilem auto jako nowe z salonu, w jakich dokumentach powinien byc ten kod?)
    Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

W ASO musza taki kod dac. Normalnie go nie daja, zeby jak radio padnie przyjechac i oni to sami zrobia.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• onyx73
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 282

jakie wrazenia z uzywania nawigacji?

Komentarz

• krzyszt0f
          Drive
          • 2006
          • 64

ja mam steama i kod mam w instrukcji obsługi ... wklejony gdzies w srodku
          Gratuluję wyboru forum

Komentarz

• palioza
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 417

Zamieszczone przez onyx73
            jakie wrazenia z uzywania nawigacji?
            Bardzo dobre, do tej pory jezdzilem na palmie i gpsie podlaczanym, ale nie musze ukrywac, ze duzo wygodniejsze jest rozwiazanie zintegrowane. Troszke brakuje mi wyswietlania zegara + temperatury (jak to mialo miejsce w streamie, moze to sie da gdzies wlaczyc, ale przekopalem juz wszystkie jawne opcje navi i nie znalazlem).
            Podoba mi sie kompas (w navi jest magnetyczny) + podlaczenie do ABSu czy czegos, co mowi navi o postepie auta w przypadku jechania w dlugim tunelu, po prostu sie nie gubi.
            Ogolnie jestem zadowolony, obsluga wygodniejsza niz palm, wyswietlacz wielgachny + wyswietlanie na wyswietlaczu miedzy zegarami (maxi-dot) jest bajeranckie. Navi lapie praktycznie od razu, choc widze, ze czasaim wybiera nieoptymalne trasy,ale to mozna zfixowac jak sie pojedzie nie tak jak sie chce, to tylko pare sekund trwa zanim nie zostanie wybrana nowa trasa. Ogolnie polecam, ale nie jest to warte doplaty kupy kasy w salonie.
            Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)

Komentarz

Pracuję...