stan faktyczny to: 15% na usługe, 5% na czesci czyli rownoznaczny ze złota kartą.
Montaż CAR AUDIO w Skodinkach OCP by CASKP
Zwiń
X
-
Montaż CAR AUDIO w Skodinkach OCP by CASKP
Witajacie maniacy Car Audio 8)
W sobote tj 11.03.2006 do grona zadowolonych klientów CASKP dołączył Luca
Cała operacja zaczęła się o godzinie 9 rano :wink: gdzie w CASKP zawitały dwie niesforne CZESZKI by Ali :twisted:
Na pierwszy strzał poszła Octa Lucka.
Wzięliśmy się za wyrzucenie pseudo grającego sprzętu oraz zaczęliśmy pruć czeszke i montować kabelki.
Nadworny „wygłuszacz” z Mielca Mesje Rafało, wziął się zaraz za wygłuszanie drzwi Skodiny od Lucka.
Całe drzwi oklejono Dynamate xtreme :wink:
W tym samym czasie nadworny „drill masta” Tymon wiercił sobie w oryginalnych obudowach głośników wysoko tonowych od Lucka, tylko po co?
A po to, że Luca przejął w spadku po młodszym braciszku obudowy z twisterami AD 8)
U Lucka trwał Montaż wooferków AD :szeroki_usmiech
Oczywiście „drill masta” nie wiercił nadaremnie, gdyż po ostatnich odsłuchach Audio u Pawła, zakochał się w dźwięku wydobywającym z głośników wstęgowych
I tak oto przyjechała dostawa :szeroki_usmiech
Oczywiście, Masta CASKP Paweł, zajął się zabudową wstęg, dla mojej skodiny
U Lucka rozpoczął się montaż wzmacniacza Udimension jr 4300, oraz Subka Hertza 250 k
Jednostki sterujące:
Lucek to Clarionik 558
Tymon to Nakamichi CD 400
Ogólnie cały wypad uznajemy za bardzo udany.
Była to profi robota, połączona z ogromnym poczuciem humoru i dobrym obiadkiem.
Bardzo dziękujemy za gościnę i co najważniejsze, montaż w jeden dłuuuuuuuuugi dzień!! ( 9-22:30 ) :wink:
Serdeczne podziękowania dla:
CASKP – Paweł 8)
SIŁA – Rafał 8)
DOSTAWCA OBIADKÓW – Sylwek
I całej reszty która przewijała się przez warsztat Pawła :szeroki_usmiech kŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
-
-
w bagazniku widze brata :-) mojego hertz-a
Nakamichi dobry wybór,kolega ma w Focusie,zajefajnie gra kZałączone pliki-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Witam Wszystkich
Faktem jest, że praca była długa, ale za to w jakich nastrojach
Wszyscy coś robili i udało się wspólnymi siłami osiągnąć założone cele.
Wstęgi u Tymona grają cudownie, mój zestawik również przyjemnie.
Za jakiś czas będzie kolejna zmiana, w końcu bracia Pe, nie potrafią żyć bez modyfikowania swoich Czeszek.
Serdecznie dziękuję za całość prac i trud w nią włożony.
Cel został osiągnięty wg Pawła – CASKP, powiedział krótko „ Zaraziłeś się” a wiecie co to oznacza
Podziękowania dla Wszystkich którzy pomagali
W Audio SIŁA
Teraz jest już połączenie pięknego brzmienia i fajnej mocy a to daje Piekielne doznania na drodze. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Daliśmy radę - to fakt......
Przygoda dla Luca się zaczeła - Tymon już jest w trakcie trwania przygody - jak widać :][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
No tak - jednym słowem - ZARAŻONY[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
I tak oto w dniu dzisiejszym odebrałem wykończone klocki.
Tak się składa że, mogło to być dużo szybciej, ale pewien tapicer zwodził mnie raptem 5 tygodni :evil:
Szukałem nowego i tak dzięki koledze Neck_99 skierowałem obudowy wstęg do poleconego nowego tapicera który, oprawił wypociny CASKPA.
Moim zdaniem Profi robota.
Wstęga w promieniach słońca :lol: 8)
Pozdrawiam
TymonŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
bajera Teraz to na pewno musimy sie spotkać oblllokac posłuchać pogadac :diabelski_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz