w MOIM KONKRETNYM przypadku, rok temu (i teraz) to był najlepszy wybór w ogóle a nie tylko jako alternatywa dla O2, ale to już każdy ma swoje preferencje
zero dysonansu to podstawa
To czemu wybrałeś octavię?
wybrałem i to i to
dla mnie civic jest trochę za bardzo kobiecy :szeroki_usmiech
ale dla kobitki gicior
Informacja dla wszystkich, którzy już zamówili albo będą zamawiali a nie sprawdzą, nie będą poinformowani etc.
Pakiet Biznes: Radio Bolero, kierownica multifinkcyjna skórzaną obsługującą telefon, GSMII bluetooth zamiast 2800PLN kosztuje teraz 1600 PLN.
Kurwa ! Dzwoniłem do dilera i chusteczka oczywiście sprzedawca twierdzi, że jeżeli auto zamówione 26.05 to na 99% konfiguracji nie da sie już zmienić, ja to zawsze mam fart :evil:
Fabryka jest jeszcze ten tydzień nie czynna, mam mieć wieści na początku przyszłego tygodnia.
I co do tego pakietu masz 100% racji !
Dziękujemy za info
A skąd, nie wiem jak wyglądają Twoje ustalenia z dealerem i jak bardzo chce żebyś był zadowolony. Jestem jednak dobrej myśli, pod warunkiem, że Twoje auto jeszcze nie weszło do produkcji, na co jest duża szansa bo do końca lipca Fakbryka Skody stoi...
Ja bardzo chętnie a gdzie sie odbywają i kiedy najbliższy ?
Nie doczytałem jeszcze, za bardzo zajebiste jest forum, nie ogarniam tyle czytania
Jeżeli Ty byłeż ile osób spotyka sie w stolicy (mniej więcej )
majkel123, Podobno mój egzemplarz wchodzi do produkcji w 36-tym tygodniu. Liczę, że odbiór po załatwieniu wszystkich formalności będzie na koniec września.
Szczerze - nie odpuściłbym im, rozmawiaj z kurcze jakimś Dyrektorem albo jeszcze kiś, dzwoń do SAP -u, jeszcze kilka tygodni mają na wprowadzenie zmiany. Mihau, przyjadę na spot wcześniej niż odbiorę nową FL-kę, może ktoś zainteresuje się obecną OII - bo jest do sprzedania :wink:
Sprzedawca który obsługiwał moje zamówienie od kilku dni nie pracuje, ten z którym rozmawiałem powiedział że nie ma interesu w tym żeby nie próbować dołożyć tego pakietu, twierdzi że wie z doświadczenia, że na zmiany jest już za późno. fuck fuck
Na stronie skody stoi: Pakiet dostępny od 26.07.2010.
Sinclan - Bis Sp.J ul. Grochowska 45F. Czemu pytasz ?
Z ciekawości zapytam jaki dostałeś rabacik ? Od jakiej kwoty, jeżeli to nie tajemnica oczywiście.
Pytam, bo chyba mogę pomóc w takim razie, bynajmniej się postaram, napisz mi na prv numer zamówienia. W poniedziałek porozmawiam z Szefem sprzedaży z Zakrętu, z którym uzgadnialiśmy warunki zakupu aut. Mam zamówiony samochód od 3 tygodni a wczoraj dopiero w salonie określiłem ostatecznie jaki chcę dekor wnętrza i jakie felgi.
To jak on nie ma interesu w tym, to jego kierownik moze miec, a jak nie to moze warto zmienic calkiem salon, 300km dalej i miec gdzie zaliczke bo aut i tak wyjdzie taniej, a zaliczke zwroca jak sprzedadza auto ktore im przyjdzie - bo to jakies jaja :evil:
majkel123, Nie chcę tak rzucać liczbami na forum, po prostu osoba, która załatwia nam różne sprawy w Skodzie i dla Skody pracuje nie chce żeby ktoś się czepiał czytając takie informacje. Poza tym dochodzą inne kwestie o których jestem nieupoważniony by mówić.
Nie no oczywiście rozumiem, myślałem ze może na priv skrobniesz to tylko ciekawość. Chodzi mi jeszcze o to ze człowiek o którym wspominałem po pytaniu czy udzieli rabat w konkretnej kwocie odparł " o po taki rabat to ja muszę zapytać kierownika " potem jesze zapytał innego kolegi a tamten potwierdził ze tak należy zrobić. Pozatym mam jeszcze jedna kwestie co do kół, gdy poszedłem zamawiać okazało się ze standardowe felgi do elegance czyli "Lyra" wyszły i pokazał mi fele o nazwie Proxima, miał je na bardzo kiepskiej jakości zdjęciu ale na nie zgodziłem. Potem jeden z kolegów z forum napisał temat o nowej palecie kolorów oraz felg do okty, znalazłem w czeskim katalogu w/w felgi i okazały się conajmniej marne, wiec je rownież chce wymienić na te 17 za dopłata. A własnie ten gość już nie pracuje. Przepraszam za nieład w tym poście, pisze z tela.
Proxima felgi moim zdaniem są ok, ja takie wybrałem. De gustibus... :lol:
Co do reszty jak napisałem na pw, w poniedziałek popołudniem będzie wiadomo więcej.
Komentarz