Opinie o JABRA CRUISER MULTIPOINT FM A2DP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pugo
    Classic
    • 2011
    • 33

Zamieszczone przez szkoda
    to prawdopodobnie nie jest kwestia szyny tylko 16v, chociaż BKD też zamulał powyżej 3500 jak typowy diesel.
    Też tak jednak myślę, dodatkowo mimo wszystko to dziecko włoskich inżynierów, przewidziane m.in. do Alfa Romeo, więc wigoru musi mieć ciut więcej mimo bycia dieslem

Zamieszczone przez szkoda
    w swoim BXE zrób program to będziesz kręcił dokąd chcesz, dodatkowo na piątce będziesz miał odejście tak jak teraz na trójce polecam
    Planuję w 2011, auto od 3 m-cy jest moje, wcześniej należało do firmy i nic nie mogłem zrobić, poza tym od 3 m-cy nie ma już gwarancji. Ale najpierw muszę w końcu odpalić sobie "cornery", na których bardzo mi zależy, kolega Krzynol na mnie się obrazi, tyle razy się u niego w tej sprawie zapowiadałem i nigdy nie pojawiłem.
    Swoją drogą waham się, czy w Vectrze 150 KM też nie zrobić programu. To byłaby już ładna rakieta. Na razie jednak ma 130 kkm na liczniku i wciąż oryginalną dwumasę bez niepokojących objawów. Może gdy ją wymienimy na nową i pewną, to skusimy się na więcej KM i Nm. Kolektor dolotowy jest nowy, klapy wirowe chodzą jak trzeba (były uszkodzone), samochód ogólnie w stanie dobrym, choć mimo wszystko nie wiem czy to nie za późno na program, bo jednak turbina ma za sobą te 130 kkm... Waham się. Z O2 nie mam tego problemu i na jakieś 130 KM, bez szaleństw, zamierzam ją podciągnąć. Będzie dużo lepiej, a skrajności, rekordy i ostatnie soki mnie nie brandzlują :P

M.
  • majkel123
    Rider
    • 2010
    • 570

Jako że zabrakło mi kasy na dołożenie do nowego auta modułu Bluetooth a poza tym potrzebne jest mi coś co mogę zabrać do innego samochodu, w którym również tego nie ma, chcę zapytać czy może ktoś z forumwiczów używa takiego ładnego i nie drogiego urządzonka :?:

Generalnie nie znam tej firmy i pewnie z tąd wątpliwości

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Koszt nie jest bardzo wygórowany bo 250 zł a wygląda bardzo fajnie.
    Tylko czy równie fajnie działa :?:
    Pozdro

No i dobra, nic nie chcecie napisać ? To nie, sam sobie zamówiłem wypróbuje w służbówce i zdam relację
    Arctic 1.8 TSI DSG7

Komentarz

• RoadRunner
      Classic
      • 2010
      • 26

Re: Opinie o JABRA CRUISER MULTIPOINT FM A2DP

Zamieszczone przez majkel123
      Jako że zabrakło mi kasy na dołożenie do nowego auta modułu Bluetooth a poza tym potrzebne jest mi coś co mogę zabrać do innego samochodu, w którym również tego nie ma, chcę zapytać czy może ktoś z forumwiczów używa takiego ładnego i nie drogiego urządzonka :?:

Generalnie nie znam tej firmy i pewnie z tąd wątpliwości

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Koszt nie jest bardzo wygórowany bo 250 zł a wygląda bardzo fajnie.
      Tylko czy równie fajnie działa :?:
      Pozdro

No i dobra, nic nie chcecie napisać ? To nie, sam sobie zamówiłem wypróbuje w służbówce i zdam relację
      Kupiłem wczoraj Zamontowałem. Działa i to nawet całkiem nieźle. Jakość rozmów ok, rozmówca słyszy mnie bardzo wyraźnie.
      Jeśli chodzi o FM, to też jest nieźle, ale dźwięk jest troszkę przytępiony. Generalnie brak wysokich tonów.

Jak dla mnie za tę cenę super sprawa. Polecam.
      RoadRunner

Komentarz

• majkel123
        Rider
        • 2010
        • 570

Jestem dokładnie tego samego zdania, testowałem dzisiaj w służbowym Partnerze ale jak na złość zadzwoniła tylko jedna osoba a zwykle to kilkanaście telefonów, więc ja wykonałem kilka

Zamówiłem wczoraj po południu na http://telefonygsm.pl/ co ciekawe na produkty Jabra jest promocja w formie braku kosztów wysyłki :!: nie wiem na jak długo.
        Jest to wysyłka GLS i dzięki temu odebrałem dzisiaj, dodatkowo w komplecie otrzymałem pokrowiec na zestaw gratis - co prawda z grubej, śmierdzącej ceraty ale zawsze

Koszt 249 pln
        Prawdopodobnie ten produkt zmienił miejsce. Skorzystaj z wyszukiwarki lub skontaktuj się z nami. Prześlemy Ci nowy link do produktu.

Na Alledrogo w stolicy 259 bez etui

Pomimo tego że Partner ma dach dosyć wysoko to rozmówcy słyszeli mnie dobrze nawet w ruchu miejskim i do połowy otwartą szybą. Przypuszczam że w Oci będzie jeszcze lepiej :lol:

Sprzęcik jest całkiem fajnie wykonany, posiada mocny, lecz nie za bardzo klips.
        Zewnętrzny czarny plastik jest całkiem gładki i co od razu zauważyłem bardzo sie "palcuje" i ciężko sie później tego syfu pozbyć.

Jak dotąd jestem zadowolony bardzo ale najważniejsza rzecz czyli wytrzymałość aku trzeba sprawdzić.
        Po rozłączeniu z telefonem po 10 min przechodzi w tryb czuwania więc powinien trochę na jednym ładowaniu żyć. Przewód USB jest dość długi około 1,5m + normalna ładowarka samochodowa.

Na tą chwilę wad nie zauważyłem jak wyjdą to napiszę !

Pozdro.
        Arctic 1.8 TSI DSG7

Komentarz

Pracuję...