Czyli wszystko o samochodowym hi-fi, multimediach, CB Radio, nawigacji i problemach z tym zwiazanych . Pomożemy przy wyborze komponentów, sposobu ich montażu oraz wiele innych.
Mam bolero w swojej 03 fl, i jestem mega zadowolony. Mirror link super streamuje google maps do bolero. Do tej pory miałem w swoich autach fabryczne nawigację, one były upośledzone bo offline...
bolero z mirror link super się sprawdza, nie wspomnę już o spotify itp.
colmbus tez to ma ale różnica w cenie...
potrek Co to jest mirror link? Mam u siebie bolero i zaciekawiło mnie.
Mirror link wyświetla niektóre aplikacjie z telefonu ( ios, android ) po podłączeniu ich do radia ( kablem )
w moim przypadku jest to google maps, spotify i tune in radio. Innych nie testowałem
.
te które wymienilem działają idealnie.
potrek Czy łączysz się przez MirrirLink czy przez AndroidAuto? Nie mogłem podłączć się przez Mirror Linka, ale udało mi się podłączyć po sciągnięciu i zainstalowaniu AndroidaAuto.
Długo się kopałem właśnie z podobnym tematem z tym, że różnice już znałem.
Osobiście zrezygnowałem z poszukiwań, zamówiłem już radio dedykowane do grupy VW na androidzie.
Niebawem będę mógł napisać coś więcej jak już radio do mnie wjedzie.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
potrek Czy łączysz się przez MirrirLink czy przez AndroidAuto? Nie mogłem podłączć się przez Mirror Linka, ale udało mi się podłączyć po sciągnięciu i zainstalowaniu AndroidaAuto.
Jak odpalam google maps czy spotify to łącze się przez android auto.
dziala rewelacjnie.
Pytanie dotyczące radia BOLERO, po podłączeniu telefonu przez kabel USB wywala błąd na ekranie radia, telefon Sony Xperia Z3 Compakt, czy niekompatybilny telefon czy może inny powód? Pomimo tego muzykę z telefonu odtwarza, muszę tylko odpalić ją na telefonie.
MirrorLink jest w każdej wersji BOLERO czy trzeba jakąś instalkę przeprowadzić, wchodząc na stronę SKODY po wpisaniu nr VIN nie pokazuje żadnych aktualizacji.
Komentarz